eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 28. szombat Vencel

Hajnal Tamás volt a Bundesliga-forduló legjobbja

Hajnal Tamás bizonyult a forduló legjobb játékosának a Bundesliga legutóbbi hétvégéjén. A magyar középpályás éppen úgy másfeles osztályzatot kapott, mint az ugyancsak az "All-Star-csapatba" került Huszti Szabolcs.

A Kicker osztályzatai alapján Wächter (Rostock) - Görlitz (Karlsruhe), Demichelis (Bayern), Kirjakosz (Frankfurt), Dede (Dortmund) - Zé Roberto (Bayern) - Timm (Karlsruhe), Van der Vaart (HSV), Hajnal (Karlsruhe), Huszti (Hannover) - Toni (Bayern) került b e a forduló csapatába.

A lap Hajnalt jelölte a forduló legjobbjának, akiről azt írta, "nagyon, nagyon jó játékos", a "Karlsruhe agya". Hajnal egyébként, egyedüliként a fenti tizenegyből, már harmadszor került be a hét csapatába.

A válogatott középpályás az eddigi fordulókban 2,63-as átlagot ért el, s ezzel az ötödik a játékoslistán. Csak Luca Toni, Miroslav Klose, David Jarolim és Zé Roberto előzi meg. Jarolim a HSV tagja, a többiek a Bayernt erősítik.

Hajnalról, illetve az újoncként a Bundesliga tabellájának második helyén álló Karlsruhéról ír a goal.com internetes portál is.

Ebben megemlíti, hogy Hajnal Tamás a KSC sikereinek egyik legfőbb letéteményese, s hogy három gólja mellett már öt gólpasszt is jegyez, utóbbival egyébként második a Bundsesligában, a brazil Diego mögött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×