eur:
389.26
usd:
362.99
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Gólt sem lehet rúgni a Bayernnek

Tovább száguld az aranyérem első számú városmányosa, a Bayern München a német labdarúgó Bundesligában.

A bajor sztárcsapat a harmadik fordulóban 3-0-ra nyert a vendég Hannover ellen. A 28. percben a Budapesten kevésbé villogó Toni szerezte meg harmadik Bundesliga-gólját, és ezzel a vezetést a Bayernnek Huszti Szabolcsék ellen.

A Hannover a szünet előtt emberhátrányba került Lala kiállítása miatt, így esélye sem maradt a pontszerzésre. A második félidőben van Bommel és Altintop volt eredményes. Husztit egyébként a 69. percben csereként küldte pályára edzője.

A Bayern három forduló után 9 ponttal és 10-0-ás gólkülönbséggel áll a tabella élén. Egyre valószínűbb, hogy a riválisoknak nem sok lehetőségük marad a Hitzfeld-gárda megelőzésére.

A Werder Bremen és a Stuttgart legalább most nem került még nagyobb hátrányba a Bayernnel szemben. A brémaiak a Nürnberg pályáján, a stuttgartiak pedig a vendég Duisburg ellen győztek 1-0-ra. Mindkét csapat négy ponttal várhatja a folytatást.

Dárdai Pál együttese, a Hertha 2-0-ra kikapott a Bielefeld pályáján, Hajnal Tamás csapata, a Karlsruhe pedig 3-0-ra veszített a Leverkusen otthonában, így a magyar Bundesliga-futballisták pocsék fordulót zártak. Dárdai végigjátszotta a meccset, a sérüléssel bajlódó Hajnal viszont nem kapott lehetőséget.

A Szélesi Zoltánt a francia Strasbourgnak eladó Cottbus sem járt jobban, 3-0-ás vereséget szenvedett a Dortmund vendégeként.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×