eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Vieira: "Materazzival le nem ülnék egy asztalhoz!"

Miután Marco Materazzi - egy hétfőn az olasz televízióban adásba került műsorban - elárulta, mit is mondott valójában Zinedine Zidane-nak, Franciaországban nagy a felháborodás.

Az olasz védő bevallotta, hogy először megrángatta Zidane mezét. Erre a francia csapatkapitány azt mondta neki, hogy "Ha kell a mezem, a meccs után megkapod." Erre Materazzi így válaszolt: "Inkább a céda nővéred kellene."

Zinedine Zidane-t, szinte aznap, amikor nyilvánosságra került Materazzi "vallomása", a Journal du Dimanche nevű, nevéből következően vasárnapi újság Franciaország legkedveltebb emberének választotta. A szavazás jelezte: "Zizou" nem veszített a népszerűségéből.

Materazzi ellenben közutálatnak örvend Franciaországban, még a játékosok körében is. Sőt: utálja őt Patrick Vieira is, aki egyébként klubtársa a milánói Interben.

Vieira a TF1-nek, a francia közszolgálati televíziónak adott interjújában szó szerint azt mondta: "Materazzi kiváló játékos, aki remekül játszott a világbajnokságon, s gólt fejelt a döntőben. Vannak, akik szeretik, s olyanok is, akik utálják. A magam részéről csak annyit akarok ezzel kapcsolatban mondani, hogy soha nem ülnék le vele egy asztalhoz."

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×