eur:
389.31
usd:
362.2
bux:
67941.95
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Mégsem kell Ballack a Real Madridnak

A Real Madrid mégsem kívánja megszerezni Michael Ballackot, a Chelsea német futballsztárját.

Bernd Schuster vezetőedző egy napja úgy nyilatkozott, hogy amennyiben a brazil Kaká (AC Milan) leigazolása nem jönne össze, célszerű volna a Nationalelf középpályását kivásárolni a londoniaktól.

"Ballack megszerzése nincs napirenden. Érvényes szerződéssel rendelkezik, amelyből mintegy 40 millió euróért lehetne kiváltani. Más megoldást kell találnunk" - jelentette ki a Németországban edzőtáborozó csapat mestere.

A királyi gárda spanyol lapértesülések szerint a héten 90 millió eurós - abszolút rekordot jelentő - ajánlatot tesz a Milannak Kakáért.

A milánói klub viszont Julio Baptistát, a Real Madrid brazil labdarúgóját szeretné leigazolni - erről Adriano Galliani alelnöke beszélt.

"Ha a királyi gárda vezetői elfogadják ajánlatunkat Baptistáért, az jó, de ez eddig nem történt meg. Azt viszont cáfolnom kell, hogy Cassanót is beajánlották volna nekünk" - mondta Galliani, akit azután kérdeztek meg a Reallal folytatott tárgyalásokról, hogy a hét elején lefotózták Pedrag Mijatoviccsal, a madridiak sportigazgatójával.

Baptista, aki a válogatottban gólt szerzett az argentinok elleni fináléban a Copa Americán, az előző szezont kölcsönben az Arsenalban töltötte, mivel nem sikerült beverekednie magát a spanyol együttes kezdőcsapatába.

Címlapról ajánljuk

Biztosra veszik: orosz ügynökök robbantottak Csehországban

A cseh Szervezett Bűnözés Elleni Központ vizsgálata megerősítette, hogy a vrběticei lőszerraktárak elleni, közel tíz évvel ezelőtti robbantás mögött az orosz katonai titkosszolgálat, a GRU állt. A külföldi kémek célja a fegyverek és lőszerek eljuttatásának megakadályozása volt olyan területekre, ahol az orosz hadsereg katonái tevékenykednek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×