eur:
389.8
usd:
362.81
bux:
68145
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Huszti gólt szerzett a Real ellen

A német Hannover labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 3-0-ra legyőzte a Real Madridot. Huszti Szabolcs góllal járult hozzá a sikerhez.

A magyar középpályás csapata első találatát jegyezte a találkozó 29. percében. A második félidőben Gunnar Heidar Thorvaldsson, majd Benjamin Lauth volt eredményes a spanyol bajnok ellen.

A magyar válogatott idei meccseiről eltiltott Huszti Szabolcs játéka korábban még kérdéses volt egy kisebb sérülés miatt, de végül helyet kaphatott a kezdőcsapatban.

A Real Madridban ezúttal nem játszott az elmúlt idény gólkirálya, a holland Ruud van Nistelrooy, a védelem viszont egyáltalán nem volt tartalékos (Cicinho/Pepe, Ramos, Cannavaro, Torres) az összecsapáson, így összességében meglepetésnek tekinthető a német gárda sima győzelme.

Címlapról ajánljuk
Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: most lehetünk optimisták

Bujdos Eszter az üzemanyagárakról: "most lehetünk optimisták"

A kormányzat nyomásának engedve, illetve az olaj világpiaci árának következtében folyamatosan csökken az üzemanyagok ára a hazai benzinkutakon. Ha a forint erősödni tudna a dollárhoz képest, akkor az árak elérnék a régiós középmezőny átlagát. Az InfoRádió az árak alakulásának hátteréről és a várakozásokról kérdezett szakértőt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×