eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

Hidegháború Európa legeredményesebb két futballklubja között

Tovább élesedik a harc a Milan és a Real Madrid között Kakáért. A Bajnokok Ligája gólkirálya többször is kijelentette, ragaszkodik a piros-feketékhez. A királyi klub azonban nem adja fel a harcot.

A Real Madrid vezérkara meggyőződéssel vallja, Kaká egyszemélyben képes megoldani a Madrid minden szakmai problémáját. Képes a Zidane visszavonulása után keletkezett űrt betölteni, képes arra, hogy visszacsempéssze a látványosságot a csapat játékába.

Ezért aztán a klub mindent megtesz a brazil sztár megszerzéséért. A Madrid ügyben - finoman fogalmazva - többször túl hamar örülő AS, a spanyol főváros második legnagyobb példányszámú napilapja idézte Kaká szóvivőjét (ilyen is van!). Diogo Kotscho nem zárja ki, hogy Kaká ősszel a Real Madridban játsszon.

Visszautasíthatatlan ajánlat

Hozzátette: nem lesz könnyű dolga a Madridnak, de a királyi klub olyan ajánlatot tett a Milannak, amelyet nehéz visszautasítani. Pontos pénzösszeget nem mondott, csak annyit említett, hogy az ajánlat Kakát a világ legdrágább játékosává emelné. Ez pedig azt jelenti, hogy az összeg több mint 75 millió euró.

Kakát egyébként 2011-ig szerződés köti a Milanhoz - amely alighanem nem, hogy, mondjuk, 80 millió euróért, de a világ minden kincséért sem engedné el legfontosabb játékosát. Ugyanakkor kétségtelen, hogy a Madrid képviselője találkozott Milánóban Kaká édesapjával, aki egyben az ügynöke is.

Bosco Izecson Pereira, a játékos édesapja beszámolt a vezetőknek a tárgyalásokról - s maga sem hiszi, hogy a fia klubot vált. Mindazonáltal a Madrid nem adja fel.

A Milan pert fontolgat

A hét közepén a klubhoz nagyon közel álló AS olyan fényképet közölt, amelyen Kaká nagy örömmel nézi a napilap friss kiadását, amely a Real Madrid bajnoki címét ünnepli.

A Milan felháborodott levélben reagált, jogi lépéseket fontolgatva a madridi újság ellen. A piros-feketék közleményében többek között az állt: "A kép nyilvánvalóan fotómontázs, miután a felvétel április közepén készült, Milanellóban. Akkor nem foghatott a kezében egy két hónappal később kinyomtatott újságot. A fotómontázs nem bűn, de jól mutatja, hogy a Real Madrid folyamatosan igyekszik megrontani a játékos kapcsolatát az AC Milannal."

AZ AS válaszában közölte, a Milan reakciója csak azt a félelmet tükrözi, hogy a klub elveszítheti játékosát.

A Milan egyébként néhány nappal ezelőtt Kaká kedvéért visszarendelte a csapathoz a játékos öccsét, Digao-t, hogy ezzel is erősítse (amúgy is erős) kötődését a klubhoz.

Nézze meg Ön is, miért akarja Európa legeredményesebb két futballklubja, a kilencszeres BEK/BL-győztes Madrid és a hétszeres első Milan Kakát a soraiban tudni!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 21:02
×
×
×
×