eur:
394.85
usd:
356.49
bux:
73003.59
2024. szeptember 14. szombat Roxána, Szeréna

A sztáredző mindenkit kioszt

A Real Madrid élén megszerzett spanyol bajnoki címet nem ünnepelhette sokáig Fabio Capello. Az olasz szakember a siker ellenére izgulhat állásáért, valamint több kritikát is kapott, amelyeket nem hagyott megválaszolatlanul.

Arrigo Sacchi, a Milan és az olasz labdarúgó-válogatott korábbi edzője élesen bírálta Fabio Capellót, azt állítva, hogy kollégája csak akkor képes bajnoki címet szerezni, ha egy pontvadászat éppen közepes színvonalú.

A Real Madriddal, a Milannal, a Romával és a Juventusszal is bajnoki címet nyerő Capello reagálásában kiemelte: ez bók egy olyan embertől, aki kétszer is elbukott a spanyol ligában.

"Először az Atlético Madridnál dolgozott, de hazaküldték, majd ugyanez megtörtént a Real Madridnál is néhány éve. Két kemény csapást kapott, és még mindig nem épült a sokkból" - bírálta Sacchit az olasz szakember.

Fabio Capello nem hagyta szó nélkül azt sem, hogy a milánói ügyészség mérleghamisítás miatt eljárást indított az olasz bajnok Internazionale labdarúgóklub ellen, amelynek eredménye akár a gárda visszasorolása, és a bajnoki címtől való megfosztása is lehet.

"Nagyszerű lenne, ha elvennék tőlük a bajnoki címet, különösen mert mást sem lehetett hallani, mint hogy a sikerük a becsület diadala volt" - hangsúlyozta Capello.

Címlapról ajánljuk

Időjárás: "halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel az áramkimaradásokra is"

Súlyos áradások, viharos szél és heves esőzések sújtják a hét végén Közép-Európa országait az előrejelzések szerint. Lengyelországban a hatóságok arra szólították fel a lakosokat, hogy halmozzanak fel élelmiszert, és készüljenek fel áramkimaradásokra is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.16. hétfő, 18:00
Toroczkai László
a Mi Hazánk elnöke, parlamenti frakcióvezetője
Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Tragédia szélén Ukrajna hadjárata, drasztikus döntésre készül a NATO - Híreink az orosz-ukrán háborúról pénteken

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök is elismerte, hogy az orosz csapatok nyugati irányból komoly offenzívát indítottak az ukránok által megszállt kurszki kiszögellés ellen. Egy orosz rakéta eltalált egy Saint Kitts és Newis szigetek zászlaja alatt közlekedő teherhajót a Duna-delta környékén, nemzetközi vizeken. Ma kerül sor a brit és amerikai vezetők csúcstalálkozójára, ahol eldőlhet, hogy támadhatja-e Kijev a nyugati fegyverekkel Oroszországot. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. szeptember 13. 21:02
×
×
×
×