eur:
389.63
usd:
363.04
bux:
68088.86
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Ferrari: fényévekre Alonsótól

A címvédő spanyol Fernando Alonso volt a leggyorsabb az Egyesült Államok Forma-1-es Nagydíjának első szabadedzésén. A McLaren sztárját a német Nick Heidfeld (BMW) és csapattársa, az éllovas angol Lewis Hamilton közelítette meg a legjobban.

A Robert Kubicát helyettesítő német Sebastian Vettel (BMW) lett a negyedik, a finn Kimi Raikkönen (Ferrari) az ötödik, a német Nico Rosberg (Williams) a hatodik, a brazil Felipe Massa (Ferrari) a hetedik, a skót David Coulthard (Red Bull) pedig a nyolcadik.

A Ferrari két versenyzőjének több mint egy másodperc a lemaradása Alonsóhoz képest, így egyelőre nem valószínű, hogy éppen itt vág vissza a maranellói istálló az egyre jobban elhúzó McLarennek. Sőt, nem kizárt, hogy a BMW gyorsasága is gondot okoz a hétvégén Raikkönenéknek.

A második szabadedzést 20 órától rendezik. Az indianapolisi időmérő edzés szombaton, a futam pedig vasárnap este hét órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×