eur:
394.06
usd:
363.76
bux:
74051.15
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Beckham nem menne Amerikába, de Victoria LA-ben néz házat

A Real Madridhoz közeli hírforrások szerint Fabio Capello, hogy bizalmát kifejezze, a következő két mérkőzésre a kezdő csapatba állítja David Beckhamet. Mielőtt nagyon meghatódnánk, nem árt tudni: a Dinamo Kijev ellen egyébként az edző nyolc kulcsjátékosát pihenteti. Még szép, hogy így Beckham is befér...

Sokat elmond a Kijevbe tervezett összeállítás: Iker Casillas; Míchel Salgado, Miguel Torres, Álvaro Mejía, Roberto Carlos; David Beckham, Mahamadou Diarra, Rubén de la Red, Robinho; Antonio Cassano, Ronaldo.

Cannavaro, Émerson, Sergio Ramos, Iván Helguera, Raúl, Guti, Reyes és Van Nistelrooy nélkül játszik majd a Madrid.

Capello ugyanakkor azt mondja, a Sevilla elleni hétvégi rangadón is beállítja a kezdő csapatba Beckhamet. Alkalmasint részben azért, mert Diarra az eltiltása miatt nem léphet majd pályára.

Beckham közben azt nyilatkozta, nem akar az Egyesült Államokba szerződni - függetlenül attól, hogy a Daily Mirror kiszimatolta, hogy Victoria Beckham házat keres Los Angelesben.

A középpályás ellenben szívesebben maradna a Real Madridnál, ha Capello garantálna neki bizonyos számú mérkőzést.

Nehéz elképzelni, hogy az olasz edző ezt megtegye, ezért is érdekes, hogy a Sun és néhány spanyol lap már arról írt, hogy az angol válogatott volt csapatkapitánya az Interhez szerződne.

Moratti elnök heti 110 ezer fontos fizetést kínál neki, és felajánlotta, hogy - ellentétben a madridi szerződésével - az Internél teljes egészében őt illetné az imázsjogainak értékesítéséből származó bevétel.

A Beckham-család számára Milánó is vonzó célpont, Victoria korábban az AC Milan szerződési ajánlatát is nagyon támogatta - igaz, akkor Silvio Berlusconi, a piros-feketék főtulajdonosa bonuszként önálló televíziós műsort ígért az asszonynak.

David Beckham az Interben minden korábbi szerződéséhez képest többet keresne - pedig már most sem szegény ember.

Egy, a napokban megjelent kimutatás szerint ő a leggazdagabb brit futballista, vagyonát 87 millió fontra becsülik. Csakhogy a nagyságrendeket érzékeljük: a listán Michael Owen a második, "mindössze" 32 millió fonttal.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban
videók

Milák Kristóf még nem tett pontot a mondat végére Párizsban

Hosszú csendjében tavaly egyetlen mérvadó interjút adott, amelyben fogadalmat tett olimpiai aranyérmeinek számára Milák Kristóf, és bár 200 méteren Párizsban nem járt sikerrel, ott van még a 100 méter, valamint a Los Angeles-i nyári játékok is, ahol még mindig bőven 30 év alatt lesz.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.01. csütörtök, 18:00
Kárpáti Róbert
sportpszichiáter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×