eur:
393.75
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ronaldo: irány a Barcelona?

Miközben Ronaldót - minden korábbi kritikája ellenére - a csütörtök esti, az Ecija elleni Spanyol Kupa-mérkőzésre a kezdőcsapatba jelölte Fabio Capello, a Real Madrid edzője, a brazil futballsztár onnan kapott támogatást, ahonnan kevésbé várta. Az FC Barcelonától.

A katalán klub két játékosa ugyanis arról beszélt az egyik barcelonai napilap, a Sport újságíróinak, hogy nagy örömmel fogadnák Ronaldo visszatérését a klubhoz.

A pályafutása csúcspontján Fenoménnek becézett támadó az 1996-1997-es szezonban játszott már a Barcelonában, mégpedig óriási sikerrel. Ronaldinho hangsúlyozta, Ronaldo még mindig egy nagy bajnok, akivel fantasztikus lenne egy csapatban játszani a gránátvörös-kék mezben.

Ha a legutóbbi két alkalommal a világ legjobb játékosának választott honfitárs és barát vádolható is némi elfogultsággal, a kameruni Samuel Eto'o aligha. Pedig ő is azt mondta: "Ha a Barcelonához jönne, mindenki nagy örömmel fogadná."

Közben a vezetők egy másik átigazoláson törik a fejüket. A hét közepén megállapodott a vezérkar abban, hogy tárgyalásokat kezd a Chelsea-vel Frank Lampard nyári átigazolásáról.

A londoni klub középpályása - a katalánok tudomása szerint - nagyon szívesen játszana együtt Ronaldinhóval, s szívesen élne a városban, barcelonai születésű élettársával és a kislányukkal. A Barcelonánál úgy tudják, a Chelsea hajlandó lenne elengedni Lampardot, de csak akkor, Roman Abramovics elérte a célját.

Az orosz milliárdos, a klub főtulajdonosa az angol bajnokság megnyerését és a Bajnokok Ligája elhódítását várta a csapatától. Az előbbi már kétszer sikerült, az utóbbi Lampard elengedésének feltétele lehet.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×