eur:
396.29
usd:
367.35
bux:
73550.81
2024. augusztus 1. csütörtök Boglárka

Beckham Hollywood közelébe vágyik

David Beckham, a világ legismertebb futballistája először ismerte el: nagyon is érdekli a Los Angeles Galaxy ajánlata. Nehezen viseli, hogy Capello nem számít rá a Real Madrid kezdőcsapatában.

David Beckham intellektusát ismerve talán erős túlkapás Anyeginnel példálózni, ám tény: az angol sztár, akárcsak Puskin hőse, feleslegesnek érzi magát.

Nehezen viseli mellőzöttségét, hogy Capello az első kilenc bajnoki mérkőzésen mindössze háromszor állította a kezdő csapatba.

Amerika ellenben tárt karokkal várja. Személyes jó barátja, a Los Angeles Galaxy tulajdonosa, Philip Anschutz milliárdos, a londoni Millennium Dome tulajdonosa mesés fizetést és állandó játéklehetőséget kínál neki.

Beckhamet ráadásul, feleségével, Victoriával együtt mindig is nagyon vonzotta, hogy Hollywood és barátaik, például Tom Cruise közelében élhessenek.

"Több ezer klub van a világon, amelyik szívesen szerződtetne egy ilyen képességű futballistát. A mi klubunk biztosan az egyik ezek közül. " - mondta az LA Galaxy elnöke, Alexi Lalas, az egykori válogatott játékos.

Beckham a napokban először mondta ki, hogy érdekli a Los Angeles-i ajánlat - bár egyelőre nem vágta el a szálakat a Real Madriddal sem.

Hajlandó lenne tárgyalni jövő nyáron lejáró szerződése meghosszabbításáról, de ehhez garanciákat szeretne kapni arra, hogy rendszeresen játszhat. Ezt azonban sem Fabio Capello, sem Predrag Mijatovics, a sportigazgató nem hajlandó kimondani.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Kós Hubert a győzelem után: csak az olimpián lehet olimpiát nyerni

Kós Hubert a győzelem után: csak az olimpián lehet olimpiát nyerni

A 21 éves magyar olimpiai bajnok csak érdekes kék színű nadrágjában tud 1 perc 55 másodperc alatti időt úszni, és azt üzente Kovács Benedeknek, hogy kösse fel a gatyát, és négy év múlva együtt álljanak olimpiai dobogóra - ha egyáltalán marad a 200 m hátnál, mert ez akár Léon Marchand-on is múlhat. A bajnok szólt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.02. péntek, 18:00
Nagy Sándor Gyula
Latin-Amerika kutató, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára
Nap végén jött a fordulat, de így is eséssel zártak az amerikai tőzsdék

Nap végén jött a fordulat, de így is eséssel zártak az amerikai tőzsdék

Alaposan elromlott csütörtökön a részvénypiaci hangulat, a vezető európai részvényindexek több mint 2 százalékot estek, a rossz hangulat pedig átragadt az amerikai piacokra is, ahol főként az elmúlt hónapok ralijában élen járó részvényeket ütötték. A legutóbbi gyenge amerikai makroadat (50 alatti ISM feldolgozóipari beszerzésimenedzser-index) megjelenése után feléledtek az amerikai recesszióval kapcsolatos félelmek, a befektetők azt is elkezdték árazni, hogy az amerikai jegybank túlságosan későn csökkenthet kamatot.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×