eur:
393.1
usd:
373.73
bux:
55340.52
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel

Megkoronázták Illés Bélát

Remek hangulatú gálamérkőzéssel fejezte be aktív pályafutását Illés Béla, az MTK 38 éves futballistája.

A kék-fehérek nosztalgia alakulata - Verebes József, a gárda korábbi sikeredzőjének irányításával - 2-2-es döntetlent ért el a pirosban játszó All Star-csapat ellen, amelyet Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke gardírozott.

A 64-szeres válogatott Illés Béla minden megmozdulását - főként két gólját - vastapssal jutalmazta a hazai publikum, amely már jóval az este hét órakor kezdődő Sopron elleni bajnoki előtt kilátogatott a Hidegkuti Stadionba, hogy méltóképpen búcsúztassa egyik legnagyobb kedvencét.

Több ízben is megszólalt az "Illés Béla, a legnagyobb király" rigmus, valamint a "Több száz meccsen, több száz gól, ez a dal csak neked szól" refrénű dal is.

A találkozó után egy kék-fehér színű repülő többször elhúzott a pálya felett, ezzel tisztelegve a Szombathelyről indult, majd a Honvédban is szép sikereket elért támadó középpályás előtt.

A szurkolók az összecsapás után megkoronázták kedvencüket, valamint egy NBI-540 feliratú rendszámtáblát adtak át a játékosnak, utalva ezzel arra, hogy Illés Béla 540 első osztályú mérkőzésen lépett pályára, ami abszolút magyar rekord.

A játékos 215 NB I-es gólig jutott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
Irodából lakás? Nem elképzelhetetlen, hogy régi ingatlanokat fognak átépíteni Magyarországon

Irodából lakás? Nem elképzelhetetlen, hogy régi ingatlanokat fognak átépíteni Magyarországon

Rengeteg régi, kihasználatlan iroda van a világon, vannak olyan területek azonban, ahol a hatalmas kereslet miatt ezeket már lakásokká kezdték átalakítani. Ez a trend már Magyarországon is elindult, így lehet, hogy a közeljövőben egyre több ilyen beruházás jöhet létre - derült ki a Portfolio Property Investment Forum 2023 panelbeszélgetéséből. A szakértők többek között megbeszélték azt is, hogy mi az oka az ingatlanpiaci visszaesés, mikor jöhet a fellendülés, de ESG-ről és azok költségeiről is szó volt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×