eur:
394.49
usd:
370.24
bux:
65491.71
2024. április 23. kedd Béla

Megkoronázták Illés Bélát

Remek hangulatú gálamérkőzéssel fejezte be aktív pályafutását Illés Béla, az MTK 38 éves futballistája.

A kék-fehérek nosztalgia alakulata - Verebes József, a gárda korábbi sikeredzőjének irányításával - 2-2-es döntetlent ért el a pirosban játszó All Star-csapat ellen, amelyet Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség elnöke gardírozott.

A 64-szeres válogatott Illés Béla minden megmozdulását - főként két gólját - vastapssal jutalmazta a hazai publikum, amely már jóval az este hét órakor kezdődő Sopron elleni bajnoki előtt kilátogatott a Hidegkuti Stadionba, hogy méltóképpen búcsúztassa egyik legnagyobb kedvencét.

Több ízben is megszólalt az "Illés Béla, a legnagyobb király" rigmus, valamint a "Több száz meccsen, több száz gól, ez a dal csak neked szól" refrénű dal is.

A találkozó után egy kék-fehér színű repülő többször elhúzott a pálya felett, ezzel tisztelegve a Szombathelyről indult, majd a Honvédban is szép sikereket elért támadó középpályás előtt.

A szurkolók az összecsapás után megkoronázták kedvencüket, valamint egy NBI-540 feliratú rendszámtáblát adtak át a játékosnak, utalva ezzel arra, hogy Illés Béla 540 első osztályú mérkőzésen lépett pályára, ami abszolút magyar rekord.

A játékos 215 NB I-es gólig jutott.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×