INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Ellenállhatatlanok voltak 500 méteren a magyarok

InfoRádió / MTI
Hengereltek a magyar versenyzők a kajak-kenu világbajnokság 500-as középfutamaiban, mivel egy kivételével minden egység az első helyen ért célba.

Kajak egyesben Benkő Zoltán és Benedek Dalma egyaránt magabiztos versenyzéssel, az első helyen ért célba az 500 méter középfutamában.

A Kovács Katalin, Janics Natasa és a Kammerer Zoltán, Kucsera Gábor kajak páros szintén futamgyőztesként biztosította helyét a fináléban.

A kenu kettesek középfutamában a Kozmann György, Kolonics György duó sem törte meg a délutáni sikerszériát: a többi magyar egységhez hasonlóan első helyen jutott a döntőbe.

Az élete első felnőtt világbajnokságán szereplő Mike Róbert a kenu egyesknél csak az ötödik lett, így a B döntőben folytathatja.

A három négyes - a Csabai Edvin, Fürdök Gábor, Pulai Imre, Novák Ferenc alkotta kenus, valamint a Paksy Tímea, Kovács Katalin, Janics Natasa, Fazekas Krisztina, illetve a Sík Márton, Boros Attila, Csamangó Attila, Bozsik Gábor összeállítású kajak kvartett - már a csütörtöki előfutamból biztosította a helyét a fináléban.

A címlapról ajánljuk