INFORÁDIÓ 

2018. március 19. hétfő
Bánk, József

Beckham már nem kell?!

InfoRádió / MTI
Steve McClaren, az angol labdarúgó-válogatott új szövetségi kapitánya nem hívta be David Beckhamet a jövő szerdai, görögök elleni barátságos mérkőzésre készülő keretébe. Ezzel felerősödtek azok a hangok, amelyek azt sejtetik, hogy a Real Madrid klasszisa többé nem játszik a nemzeti tizenegyben.

A szakvezető - aki a világbajnokság után váltotta Sven-Göran Erikssont - 25 futballistát jelölt listáján, de a korábbi csapatkapitányra nem számít - legalábbis ezen a találkozón.

Beckham eddig 94-szer szerepelt a válogatottban, legutóbb a portugálok elleni, vesztes vébé-negyeddöntőn, amelyen sérülés miatt idő előtt el kellett hagynia a pályát. Időközben felépült, klubjával éppen az Egyesült Államokban túrázik.

"A héten beszéltem Steve McClarennel, és megértem, hogy hosszú távú terve az, hogy ütőképes gárdát építsen a következő világbajnokságra, és ezt a munkát már most el akarja kezdeni. Büszke vagyok arra, hogy tíz évig játszhattam az angol válogatottban, amelynek a jövőben is bármikor a rendelkezésére állok" - tudatta egy közleményben álláspontját Beckham.

A címlapról ajánljuk