eur:
394.45
usd:
369.74
bux:
65181.65
2024. április 19. péntek Emma

Elfogadták Supka Attila lemondását

A DVSC Futball Szervező Zrt. rendkívüli igazgatósági ülésén elfogadta Supka Attila vezetőedző lemondását. A tagok az új tréner kinevezéséig ideiglenesen a pályaedző Herczeg Andrást és a kapusedző Mező Józsefet bízták meg a csapat felkészítésével.

Supka Attila hétfő este írásban jelezte a vezetőségnek távozási szándékát.

"A sportnapilapban olyan cikk jelent meg a csapattal és velem kapcsolatban, amely után nem tudtam folytatni a munkát Debrecenben" - mondta a szakember, miután szerinte Szima Gábor, a futballcsapatot működtető cég elnöke az egész magyar edzői kar hozzáértését megkérdőjelezte.

"Nem igaz, hogy Jámbor László erőnléti edző debreceni munkája során nem voltak kondicionális gondjaink és azzal sem értek egyet, hogy a Rabotnicki elleni BL-selejtezőre nem készültünk fel megfelelően, más kérdés, hogy az eredmény nem úgy alakult ahogy szerettük volna" - tette hozzá Supka Attila, aki egyelőre pihenni szeretne, így hazaköltözik Sopronba.

"Sehol nem fogok bejelentkezni és ajánlgatni magam. Ha kipihentem magam, utána szívesen dolgoznék itthon vagy külföldön. Békéscsabán a bentmaradásért küzdöttünk, Debrecenben a bajnoki cím megszerzése volt a cél, úgy érzem, sehol nem okoztam csalódást" - mondta a tréner.

Supka Attila 2004 novemberétől irányította Debrecenben a szakmai munkát, vezetésével a csapat az elmúlt két évben megnyerte a bajnokságot. A hajdúsági együttes korábban soha nem volt aranyérmes az élvonalban.

Címlapról ajánljuk
Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

Orbán Viktor: eljött az idő, hogy Budapest után Brüsszelben is megmentsük a szabadságot

"Amíg nemzeti kormány lesz, Magyarország nem lép be az ukrajnai háborúba senkinek az oldalán" - jelentette ki a Fidesz EP-kampánynyitó rendezvényén pénteken Orbán Viktor pártelnök. "No migration, no gender, no war" - adta ki a hármas jelszót.

Kaiser Ferenc: a mérsékelt izraeliek nem Iránt féltik, hanem az amerikai fegyvercsomagot

Hírügynökségi jelentések szerint az izraeli hadsereg csapást mért több célpontra Iránban, de ezt Izraelben hivatalosan nem erősítették meg. Irán azt közölte, hogy a légvédelme működésbe lépett, és az okozott robbanásokat a közép-iráni Iszfahán körzetében. Kaiser Ferenc, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense szerint ez izraeli jelzés, figyelmeztetés volt Iránnak a hétvégi zsidó állam elleni támadása után.
VIDEÓ
Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Katonai csapás érte Iránt, botrány van Izraelben – Közel-keleti háborús híreink pénteken

Az iráni FARS hírügynökség szerint három robbanást lehetett hallani Iránban Iszfahán tartományban egy katonai bázison, ahol vadászgépek állomásoznak. Egy amerikai tisztviselő azt mondta, hogy Izrael mért csapást Iránra, a létesítmény nem nukleáris volt. Az iráni légvédelmet aktiválták. Napközben kétértelmű nyilatkozatok születtek azzal kapcsolatosan, valóban Izrael támadott-e, Teherán eddig nem vádolta ezzel meg a zsidó államot, a Hamász viszont igen. Közben Szíriát is támadás érte.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×