eur:
391.39
usd:
361.05
bux:
73535.63
2024. július 29. hétfő Flóra, Márta

Ultimátum a Fradi elnökének?

Lapértesülés szerint a Ferencváros labdarúgócsapatának főszponzora ultimátumot adott Ináncsy Miklós elnöknek. A T-Mobile állítólag 48 órát adott a sportvezetőnek a távozásra, különben nem támogatja tovább a Fradit.

A Magyar Hírlap információi szerint ultimátumot kapott a Ferencváros Zrt. elnöke. Ináncsy Miklós a jelek szerint elveszítette a főtámogató T-Mobile bizalmát, a vállalat ugyanis 48 órát adott a sportvezetőnek az önkéntes távozásra.

Az ultimátum szerint ha Ináncsy Miklós a maradás mellett dönt, akkor a multicég azonnal távozik a Ferencvárostól, ami gyakorlatilag teljesen tönkreteheti az egyébként is a csőd szélén álló klubot.

Ha a sportvezető távozik, akkor a Magyar Hírlap értesülései szerint az új tulajdonos érkezéséig a cég vállalja a tűzoltó szerepet, így többek között fizetné a játékosokat is.

Címlapról ajánljuk
Nagyon beindult a fővárosi újlakás-piac, rengeteg helyen egekben a négyzetméterár

Nagyon beindult a fővárosi újlakás-piac, rengeteg helyen egekben a négyzetméterár

A tavalyi mélypont után a 2024-es év első felében rákapcsoltak a lakásépítők a fővárosban: decemberig csaknem hat és fél ezer új lakás átadását ígérik a beruházók Budapesten. Az OTP Ingatlanpont vezető elemzője azt mondta az InfoRádióban, hogy a XII. kerületben már négy és fél millió forintos négyzetméterárral is lehet találkozni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.29. hétfő, 18:00
Böcskei Balázs politológus, az IDEA Intézet stratégiai igazgatója
Mráz Ágoston Sámuel a Nézőpont Intézet igazgatója
Meloni 270 fokos fordulatot csinálna Kínával

Meloni 270 fokos fordulatot csinálna Kínával

Giorgia Meloni olasz miniszterelnök ötnapos hivatalos látogatást tett Kínában, amelynek célja a kétoldalú kapcsolatok „újraindítása”, miután Olaszország tavaly kilépett a kínai Övezet és Út kezdeményezésből (Belt and Road – BRI). Meloni vasárnap találkozott Li Csiang kínai miniszterelnökkel, és kifejezte, hogy szeretné megerősíteni a gazdasági kapcsolatokat, miközben a kereskedelmi egyensúlyhiányt és a szellemi tulajdon védelmével kapcsolatos aggályokat is kezelni kívánja – számolt be a Financial Times.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×