INFORÁDIÓ 

2018. március 23. péntek
Emőke

Palik László és az "igen érdekes fordulat"

Infostart / InfoRádió
A Forma-1-es Magyar Nagydíj szervezői bíznak abban, hogy a nagyobb eső elkerüli a hétvégi hungaroringi futamot. A keddi vihar nem tett jelentős kárt a mogyoródi létesítményben - mondta az InfoRádióban Palik László, a Hungaroring Sport Zrt. elnöke.

A Hungaroring Sport Zrt. elnöke szerint a héten jött felhőszakadás nem okozott drámai problémákat a hétvégi mogyoródi Forma-1-es futam szervezőinek.

Palik László az InfoRádiónak elmondta: ha olyan marad az idő mint csütörtökön, azzal a szervezők, a csapatok és a nézők is elégedettek lehetnek. Csak a felhőszakadás ne jöjjön - tette hozzá.

Péntek reggeltől egyébként 1700 forintért lehet napi állójegyet vásárolni. "Megpróbáltuk pénzügyileg is az emberekhez a lehető legközelebb hozni a Forma-1-et" - indokolta a döntést a Hungaroring Sport Zrt. elnöke.

Megforduló tendenciák

Bár az utóbbi években egyre kevesebb néző látogatott ki a Magyar Nagydíjra, Palik László optimista: "azon dolgozunk, hogy a csökkenő nézőszám tendenciáját megfordítsuk. Elővételben a tavalyi évhez képest 15 százalékkal jobban állunk".

A Hungaroring Sport Zrt. elnöke szerint az is segítheti a szervezőket, hogy három éve nem volt olyan szoros a pontverseny állása, mint idén.

"A vébé kezd igen érdekes fordulatot venni, nagyon régen nem volt olyan, hogy év közben fordult volna meg egy tendencia. Az elmúlt három versenyen ez történt, így a magyar verseny ilyen szempontból stratégiai lesz" - vélte az InfoRádióban Palik László.

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk