eur:
389.33
usd:
362.74
bux:
68123.99
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Kovács Ágnes bejutott a 200 mell döntőjébe

Kovács Ágnes a második idővel jutott a 200 méteres mellúszás pénteki fináléjába a margitszigeti Eb-n. Bor Katalin nem került tovább az elődöntőből.

Szepesi Nikolett a hatodik helyen végzett a 100 méteres hátúszásban. A 4x200 méteres női gyorsváltó a nyolcadik lett, ebben a számban a német csapat új világcsúccsal lett Európa-bajnok.

Boulsevicz Beatrix újabb országos csúcsot elérve jutott a fináléba 100 pillangón, miután az ötödik időt érte el az elődöntőben. Mátyás Melinda nem került a toronyugrás döntőjébe, miután csak a 13. lett a selejtezőben.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Szép pluszban zárt Amerika

Szép pluszban zárt Amerika

Vegyes mozgásokat láttunk ma a nemzetközi részvénypiacokon, Európában a befektetők a Fed tegnapi üzeneteit emésztették, miközben tovább dübörgött a gyorsjelentési szezon is, például Európa legnagyobb cége, a gyógyszergyártó Novo Nordisk, valamint a Shell is ma jelentett - mindkét cég megverte az elemzői profitvárakozásokat. A vezető amerikai indexek egy százalék körüli pluszban fejezték be a napot. Ezzel a mai napi izgalmaknak még nincs vége, hiszen az amerikai zárás után jelent majd az Apple is, amely jelenleg a világ második legértékesebb cége a Microsoft után.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×