INFORÁDIÓ 

2018. március 21. szerda
Benedek

Erdei Zsolt: "a kiskutya sem foglalkozik velem"

Infostart / InfoRádió
Noha szombaton már hatodik alkalommal védte meg profi ökölvívó világbajnoki címét, mégsem elégedett minden tekintetben pályafutásával Erdei Zsolt. A kiváló öklöző az InfoRádiónak nyilatkozva elmondta: úgy érzi, hogy mélyen értékén alul kezelik klubjánál, a hamburgi Universumnál.

Erdei Zsolt kifejtette: bízik abban, hogy német klubtársa elleni címvédése után valamivel többre értékelik az Universum vezetői, ugyanakkor nem túl optimista ezzel kapcsolatban.

Eddig nem úgy kezeltek, mint aki egy világbajnoki címet hozott, és félek attól, hogy ez továbbra sem lesz fenékig tejfel, továbbra is küzdenem kell, hogy egyre följebb és följebb jussak - hangsúlyozta az ökölvívó.

Most egy lépcsőfokkal megint följebb vagyok, de nem hiszem, hogy az Universumnál most én leszek a nagy kedvenc - tette hozzá.

Erdei Zsolt úgy véli: túl régóta "jegelik" őt ahhoz, hogy most már őt futtassák.

Két és fél éve vagyok világbajnok, de jégre vagyok téve, a kiskutya sem foglalkozik velem az Universumnál - fakadt ki a sportoló.

A bokszoló hozzáfűzte: volt egy-két mérkőzés, ahol a fontos dolgokat megcsinálták, de nem futtatták be annyira Németországban, mint amennyire erre lehetőség lett volna.

"Csak azért is megverek mindenkit"

Erdei Zsolt elmondta azt is: nem látja a jelenség okát, és ez különösen bosszantja.

Talán az Universumnál nem gondoltak arra, hogy belőlem lehetne sztárt csinálni, aki az egész világot megveri. Én meg úgy vagyok vele, hogy csak azért is megverek mindenkit - hangsúlyozta az ökölvívó.

A majdani visszavonulásával kapcsolatban Erdei Zsolt kijelentette: ezt magában meccsszámhoz és ahhoz köti, hogy mennyire érzi fittnek, és gondolkozásában is gyorsnak magát.

Remélem, hogy ezt érezni fogom, és intelligensen, időben visszavonulok - tette hozzá.

Noha novemberben megszületik első gyermeke, a sportoló elképzelhetőnek tartja, hogy még idén decemberben ringbe száll, mert nem akar túl sokat várni a folytatással.


A címlapról ajánljuk