eur:
394.26
usd:
364.41
bux:
73439.06
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Aranyérmes a férfi öttusaváltó

Aranyérmes lett a Fülep Sándor, Kállai Ákos, Horváth Viktor összeállítású férfi váltó a budakalászi öttusa Európa-bajnokság záró napján.

A második helyen az ukrán, a harmadikon az orosz csapat végzett.

A magyarok nagyon jó napot fogtak ki, a lövészetet és a vívást megnyerték, utóbbiban váratlanul felszabadultan és eredményesen szerepeltek, ezzel két szám után már jelentős előnnyel vezettek.

A 3x100 méteres úszóstafétát a negyedik legjobb idővel teljesítették, majd a lovaspályán is jelezték, hogy igényt tartanak az aranyéremre.

A 3x1.500 méteres futásnak elsőként vágtak neki, a másodikként rajtoló ukrán válogatott 51 másodperccel követte őket, vagyis már a zárószám előtt tudni lehetett, hacsak valamilyen baleset vagy szabálytalanság nem történik, övék a győzelem.

A magyar férfiak minden számot megnyertek, mivel Balogh Gábor egyéniben lett Európa-bajnok, míg a hagyományos csapatversenyt a Balogh Gábor, Fülep Sándor, Horváth Viktor alkotta trió nyerte, a nőknél Vörös Zsuzsanna szerzett aranyérmet egyéniben.

A magyar válogatott a négy első és egy harmadik helyezéssel az éremtáblázat élén végzett.

Címlapról ajánljuk
Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember
Palasics Kristóf

Egy olimpia arról szól, hogy merjen álmodni az ember

Lendületet adhat a magyar férfi kézilabda-válogatottnak Argentína magabiztos legyőzése, a játékosok már Norvégia ellen készülnek.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.08.30. péntek, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×