eur:
394.41
usd:
364.03
bux:
73668.38
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

"Alonsóra pokoli nyár vár"

Meglepetésként tálalja a nemzetközi sajtó, hogy a vasárnapi Forma-1-es Francia Nagydíjon a Ferrari hétszeres világbajnoka, Michael Schumacher győzött, noha a futamnak a címvédő Fernando Alonsót foglalkoztató Renault és a Michelin gumigyártó "házi pályája" adott otthont. Az alábbiakban néhány tekitélyes külföldi lap legérdekesebb mondatait olvashatják.

Franciaország:

L'Equipe: "Micsoda sértés! Michael Schumacher a renault-s vendégek és szurkolók előtt, riválisának otthonában aratott fényes győzelmet."

Le Parisien: "Schumacher 200 km/óra feletti átlaggal tökéletes versenyt mutatott be. A rombuszos márka alulmaradt fellegvárában, ami legalábbis nyugtalanító."

Le Figaro: "Vörös vészjelzés a Renault-nak. A Ferrari és a Bridgestone újra a csúcson."

Olaszország:

La Gazzetta dello Sport: "Az örök király Schumi és a tökéletesen vörös nap. A német mostantól nem ismer elveszett futamot."

La Stampa: "A Ferrari az úr a Renault-házban. Már nem álom a nyolcadik vébé-cím."

La Repubblica: "Schumacher odavágott, és máris újra nyílt a világbajnokság. Sikeres húzás a Renault-házban, de mostantól Massa segítségére is szükség lesz."

Corriere della Sera: "Ferrari és Schumi, az igazi visszatérők. Megvan a Francia Nagydíj, reszkessen Alonso."

Spanyolország:

Sport: "Schumacher úgy döntött, hogy nem adja olcsón a bőrét. Idénybeli negyedik diadalával megőrizte esélyét, hogy visszaszerezze a tavaly elvesztett trófeát."

Marca: "Alonsóra pokoli nyár vár. A rangsor éllovasa Franciaországban még kisebb égéssel megúszta, miután kiváló második helyével eloltotta a tüzet."

As: "Ha Alonso a hátralévő hét futamon is második lesz, megvédheti címét. Nem kell félnie a jövőtől, csupán a maranellói istállót kell szem előtt tartania."

Címlapról ajánljuk

Milák Kristóf laza úszással mutatkozott be Párizsban

A 200 méteres pillangóúszás címvédője a legjobb idővel jutott tovább a középdöntőbe az előfutamból.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.30. kedd, 18:00
Kiss Róbert Richárd
turisztikai szakértő, az InfoRádió főmunkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×