INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Beckenbauernek a vébé alatt is volt ideje újra megnősülni

InfoRádió / MTI
Harmadszorra is megnősült Franz Beckenbauer, a németek legendás középpályása és szövetségi kapitánya, az idei labdarúgó-világbajnokság szervező bizottságának elnöke.

Franz és Heidi Burmester titokban, Ausztriában, egy Kitzbühel melletti helységben mondta ki az igent. Beckenbauer soha nem titkolta, hogy el akarja venni feleségül Burmestert, két gyermekének édesanyját, de az időpontot abszolút titokban tartotta.

"Olyan napot akartunk, amely csak a miénk, amikor nincs stressz, nincs felfordulás. Senki sem várta, hogy a világbajnokság kellős közepén házasodunk össze" - nyilatkozta Beckenbauer a Bild című lap szombati számában.

A 60 éves Beckenbauer harmadik felesége a Bayern München egyesületnél dolgozott titkárnőként, és kedvéért a futballcsászár elvált nejétől.

Beckenbauer mind játékosként, mind szövetségi kapitányként világbajnoki címet szerzett, 1974-ben, illetve 1990-ben. Neki tulajdonítják, hogy Németország labdarúgó-világbajnokságot rendezhet, ő "hozta Németországba a vébét."

A szervező bizottság elnökeként az elmúlt két hétben szinte állandóan úton volt: helikopteren ingázott a stadionok között, gyakran volt olyan nap, amikor három mérkőzésre is eljutott. A 48 csoportmérkőzésből 32-őt látott, azt tervezi, hogy a vébé 64 meccséből 48-at néz meg a helyszínen.

A címlapról ajánljuk