eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Bravúr a Megyeri úton

A Debrecen 1-0-ra nyert az Újpest ellen a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén a Megyeri úti Szusza Ferenc Stadionban.

Meglehetősen paprikás mérkőzést játszott egymással az NB I listavezetője és a bajnokság címvédője. A durva szabálytalanságokban Erős Károly és Dombi Tibor járt az élen.

 

Erős egy megmozdulása után már a meccs elején büntetőhöz jutott a vendégcsapat, Éger László a kapuba is talált, de a játékvezető az egyik futballista befutása miatt megismételtette a 11-est, az újpestiek kapusa, Illyés Dániel pedig ezt már védte.

 

A 15. percben Sándor György lövése után a kapufán csattant a labda, majd további újpesti helyzetek következtek, de a sérült gólzsák, Rajczi Péter hiánya a befejezéseknél nagyon érződött a hazaiaknál.

 

Az ámokfutó Erős a piros lapot csodával határos módon megúszta, Dombi viszont már a szünet előtt mehetett zuhanyozni.

 

A második félidőt hiába játszotta végig emberelőnyben az Újpest, a gól csak nem akart összejönni Mészöly Géza vezetőedző csapatának. Nem úgy a Debrecennek!

 

A hajdúságiak csapatkapitánya, Sándor Tamás újabb büntetőt harcolt ki, Ibrahim Sidibe pedig magabiztosan értékesítette azt, így az MTK elleni vasárnapi NB I-es siker után a Debrecen újra nyerni tudott a fővárosban (0-1).

 

A visszavágót három hét múlva rendezik.


Egy további eredmény: Kaposvár-Fehérvár 1-2.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×