eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Betegen is játszanak a soproniak a fővárosban

A csapatot sújtó vírusfertőzés miatt mindössze két egészséges kosarasa maradt az Sopronnak, ennek ellenére útnak indult Budapestre a szombat délutáni BEAC-Újbuda elleni bajnoki mérkőzésre.

Kiáll a BEAC elleni bajnoki mérkőzésre a Sopron kosárlabdacsapata. Török Zoltán, az Euroligában is érdekelt klub ügyvezetője azt mondta, hogy jelenleg már csak Nikki Teasley és Olekszandra Gorbunova hadra fogható, a többiek hányással-hasmenéssel küszködnek. Török Zoltán azt mondta, hogy néhányukat szombaton hozta el a kórházból, ahol infúziót kaptak.

A Sopron ügyvezetője azt állította, hogy Nyíri Dezső ligaelnök nem engedélyezte a halasztást, mivel azt a meccs előtt legalább nyolc órával be kell jelenteni. Az ételmérgezéses tüneteket alighanem még Bourges-ban, a szerdai Euroliga-találkozó alkalmával "szedték össze" a játékosok.

A női alszövetséget vezető Nyíri Dezső úgy reagált, hogy nem kötelezték a klubot a játékra. A ligaelnök azt mondta: arról tájékoztatta Török Zoltánt, hogy a halasztás érdekében mindent orvosi papírokkal kell igazolni, ellenkező esetben ki nem állás miatt az ellenfél javára írhatják a mérkőzést. Nyíri Dezső szerint a soproni vezető ennek tudatában mérlegelt, és döntött az indulás mellett. A ligaelnök megjegyezte, hogy a nyolc órás szabályt csak akkor kell alkalmazni, ha a csapat nem tud szólni a ligának, hanem az ellenfelet értesíti.

A BEAC-Sopron bajnoki mérkőzés 17 órakor kezdődik.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×