eur:
395.8
usd:
366.89
bux:
65576.79
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Wenger dühös Laportára

Élesen bírálta Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője azt a módszert, ahogyan Joan Laporta, a Barcelona elnöke el akarja csábítani Thierry Henryt, együttese francia sztárját.

"Ami történt, azt bizonyítja, hogy semmire sem tartanak bennünket. Teljesen mindegy, nagy vagy kis csapatról, a Barcelonáról vagy éppen a Doncaster Roversről van szó, csak az egyenes út járható" - fogalmazott a francia tréner. "Amit műveltek, az teljesen illegális. Ha szerződtetni akarják Thierryt, üzenjenek, hogy tárgyalni szeretnének. Ilyen egyszerű az egész."

Laporta hétfőn jelentette be, hogy a nyári átigazolási szezonban mindent megtesz annak érdekében, hogy a klubhoz csábítsa Henryt. A 28 éves futballista évek óta a katalán gárda egyik első számú célpontja, de a londoniak eddig hallani sem akartak eligazolásáról.

Címlapról ajánljuk

Újabb drámai részletek a németországi buszbaleset ügyében

Egyelőre nem sikerült kideríteni, hogy mi okozhatta a Lipcse közelében történt buszbalesetet. Az egyik utas szerint a szolgálatban lévő két sofőr baleset idején éles vitát folytatott egymással, ami elterelhette a kormánynál ülő vezető figyelmét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×