eur:
389.3
usd:
357.63
bux:
73254.1
2024. július 22. hétfő Magdolna

Wenger dühös Laportára

Élesen bírálta Arsene Wenger, az Arsenal labdarúgócsapatának vezetőedzője azt a módszert, ahogyan Joan Laporta, a Barcelona elnöke el akarja csábítani Thierry Henryt, együttese francia sztárját.

"Ami történt, azt bizonyítja, hogy semmire sem tartanak bennünket. Teljesen mindegy, nagy vagy kis csapatról, a Barcelonáról vagy éppen a Doncaster Roversről van szó, csak az egyenes út járható" - fogalmazott a francia tréner. "Amit műveltek, az teljesen illegális. Ha szerződtetni akarják Thierryt, üzenjenek, hogy tárgyalni szeretnének. Ilyen egyszerű az egész."

Laporta hétfőn jelentette be, hogy a nyári átigazolási szezonban mindent megtesz annak érdekében, hogy a klubhoz csábítsa Henryt. A 28 éves futballista évek óta a katalán gárda egyik első számú célpontja, de a londoniak eddig hallani sem akartak eligazolásáról.

Címlapról ajánljuk
Szakértő: Joe Biden magától nem lépett volna vissza, személyes okok miatt is ragaszkodhatott a hatalomhoz

Szakértő: Joe Biden magától nem lépett volna vissza, személyes okok miatt is ragaszkodhatott a hatalomhoz

A Demokrata Párton belül továbbra is nagy befolyással rendelkező Barack Obama támogatásának elvesztése miatt kényszerülhetett visszalépésre a jelenlegi amerikai elnök – mondta az InfoRádióban Farkas-Bede Katalin. A Budapesti Corvinus Egyetem docense arról is beszélt, valószínűleg Kamala Harris lesz a demokraták új elnökjelöltje, de ha meg is kapja a bizalmat, nincs túl sok esélye Donald Trumppal szemben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Hathetes csúcson járt a forint

Hathetes csúcson járt a forint

Se az üzemanyagválság esélye, se Joe Biden visszalépése, se a váratlan kínai kamatvágás nem mozgatta meg péntek estéhez képest hétfő reggelig a forintot, a 390-es szint közvetlen közelében kezdte a hetet az euróval szemben. Aztán volt egy forintgyengülés reggel, de utána éles fordulatot láttunk, és hétfő délre már hathetes csúcsra kapaszkodott a magyar fizetőeszköz 389-nél. Kedden az MNB a Portfolio felmérése szerint folytatja majd a kamatcsökkentési sorozatát: óvatos, 25 bázispontos vágást hajthat végre, ez lehet magyar szempontból az egyik fő esemény a héten.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×