eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Szabadon engedték Maradonát

Botrányt okozott Maradona a riói repülőtéren. Az argentin egykori focicsillag nehezményezte, hogy a gép nem várta meg, és összeverekedett a rendőrökkel. Maradonát őrizetbe vetták, majd néhány órára őrizetbe vették.

Egy jótékonysági mérkőzésről hazafelé tartva Maradona botrányt okozott a riói repülőtéren. A 45 éves argentin klasszis késve érkezett meg a légikikötőbe, és hangosan nehezményezte, hogy nem tartották vissza a kedvéért a Buenos Airesbe induló gépet. Előbb az alkalmazottakkal, majd a helyszínre érkező rendőrökkel is összeveszett.

Maradona a vita során gúnyos megjegyzéseket tett a helyi hatóságokra, ami ott bűncselekménynek minősül, ezért őrizetbe vették. A hivatalos tájékoztatás szerint nem emeltek vádat ellene, szabadon engedték és felszállhatott az argentin fővárosba tartó járatra. Kiszabadítása érdekében argentin diplomaták jártak közbe a hatóságoknál.

Maradona Zicónak, a nyolcvanas évek brazil sztárjának a meghívására utazott Rio de Janeiróba, ahol - többek között Bebeto társaságában - a már visszavonult sztárok csapatával 4-4-es döntetlent játszott a helyi ligaválogatott ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×