INFORÁDIÓ 

2018. március 22. csütörtök
Beáta, Izolda

Szabadon engedték Maradonát

Infostart / InfoRádió
Botrányt okozott Maradona a riói repülőtéren. Az argentin egykori focicsillag nehezményezte, hogy a gép nem várta meg, és összeverekedett a rendőrökkel. Maradonát őrizetbe vetták, majd néhány órára őrizetbe vették.

Egy jótékonysági mérkőzésről hazafelé tartva Maradona botrányt okozott a riói repülőtéren. A 45 éves argentin klasszis késve érkezett meg a légikikötőbe, és hangosan nehezményezte, hogy nem tartották vissza a kedvéért a Buenos Airesbe induló gépet. Előbb az alkalmazottakkal, majd a helyszínre érkező rendőrökkel is összeveszett.

Maradona a vita során gúnyos megjegyzéseket tett a helyi hatóságokra, ami ott bűncselekménynek minősül, ezért őrizetbe vették. A hivatalos tájékoztatás szerint nem emeltek vádat ellene, szabadon engedték és felszállhatott az argentin fővárosba tartó járatra. Kiszabadítása érdekében argentin diplomaták jártak közbe a hatóságoknál.

Maradona Zicónak, a nyolcvanas évek brazil sztárjának a meghívására utazott Rio de Janeiróba, ahol - többek között Bebeto társaságában - a már visszavonult sztárok csapatával 4-4-es döntetlent játszott a helyi ligaválogatott ellen.

A címlapról ajánljuk