eur:
390.78
usd:
358.98
bux:
72940.89
2024. július 21. vasárnap Dániel, Daniella

Szabadon engedték Maradonát

Botrányt okozott Maradona a riói repülőtéren. Az argentin egykori focicsillag nehezményezte, hogy a gép nem várta meg, és összeverekedett a rendőrökkel. Maradonát őrizetbe vetták, majd néhány órára őrizetbe vették.

Egy jótékonysági mérkőzésről hazafelé tartva Maradona botrányt okozott a riói repülőtéren. A 45 éves argentin klasszis késve érkezett meg a légikikötőbe, és hangosan nehezményezte, hogy nem tartották vissza a kedvéért a Buenos Airesbe induló gépet. Előbb az alkalmazottakkal, majd a helyszínre érkező rendőrökkel is összeveszett.

Maradona a vita során gúnyos megjegyzéseket tett a helyi hatóságokra, ami ott bűncselekménynek minősül, ezért őrizetbe vették. A hivatalos tájékoztatás szerint nem emeltek vádat ellene, szabadon engedték és felszállhatott az argentin fővárosba tartó járatra. Kiszabadítása érdekében argentin diplomaták jártak közbe a hatóságoknál.

Maradona Zicónak, a nyolcvanas évek brazil sztárjának a meghívására utazott Rio de Janeiróba, ahol - többek között Bebeto társaságában - a már visszavonult sztárok csapatával 4-4-es döntetlent játszott a helyi ligaválogatott ellen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.22. hétfő, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×