eur:
389.51
usd:
357.67
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke

Indulhat a Honda fiókcsapata a Forma-1-ben

Indulhat a Forma-1 következő szezonjában a Honda fiókcsapata.

A volt Forma-1-es versenyző, Aguri Suzuki csapata csak késve fizette be a nevezéshez szükséges 48 millió dollárt, így már csak abban bízhattak, hogy valamennyi csapat aláírja a különleges rajtengedélyt.

Colin Kolles, a Midland-csapat vezetője volt az utolsó, aki aláírta a Super Aguri F1 istálló indulását lehetővé tevő engedélyeket.

"Szeretnék mindenkinek köszönetet mondani, és szeretném biztosítani a feleket arról, hogy a Super Aguri F1 is együtt fog működni a csapatokkal, és mindent elkövet majd annak érdekében, hogy megfeleljen az elvárásoknak" – mondta Aguri Suzuki.

A csapat az évadot a 2002-es Arrows karosszériával kezdi meg, amelyet a volt Minardi-főnöktől, Paul Stoddarttól vásároltak meg. A V8-as motorokat a Honda szállítja, míg az abroncsokról – nagy valószínűséggel – a Bridgestone gondoskodik majd.

Már csak az FIA jóváhagyása szükséges ahhoz, hogy jövőre huszonkét autó sorakozhasson fel a rajtrácsra, ám ez a jóváhagyás csak formaságnak tűnik, mivel a szervezet korábban jelezte: támogatja a 11 csapat indulását.

Címlapról ajánljuk
Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Komoly erőnléti és mentális felkészülést kell végeznie Kiss Olivérnek, aki Bíró Ádámmal együtt játékvezetőként dolgozhat a párizsi olimpia kézilabdatornáján. Azt még nem tudja, hogy melyik mérkőzéseket kapják, de az biztos, hogy a magyarok csoportjában nem vezethetnek.

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken határozott emelkedést láthattunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is felpattantak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×