eur:
389.51
usd:
357.67
bux:
73375.88
2024. július 23. kedd Lenke

Eltitkolta terhességét egy mozgássérült sportoló

Két nappal az ázsiai paralimpiai játékokon aratott győzelme után szült gyermeket Wanna Ladee thaiföldi mozgássérült atléta.A 22 éves sportoló, akinek hiányzik az egyik lába, diszkoszvetésben lett az első.

A helyi sportbizottság helyettes vezetője bejelentette: vizsgálatot rendel el, mert nyilvánvaló, hogy a sportoló nem esett át a doppingvizsgálaton. A teszt ugyanis kimutatta volna a terhességet.

Wanna Ladee azt mondta: azért titkolta el, hogy várandós, mert nagy szüksége volt a pénzre. Sikeréért 1.250 dollárnak megfelelő jutalmat kapott.

Címlapról ajánljuk
Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Egy fontos szabályon változtatna az olimpia magyar kézilabdabírója

Komoly erőnléti és mentális felkészülést kell végeznie Kiss Olivérnek, aki Bíró Ádámmal együtt játékvezetőként dolgozhat a párizsi olimpia kézilabdatornáján. Azt még nem tudja, hogy melyik mérkőzéseket kapják, de az biztos, hogy a magyarok csoportjában nem vezethetnek.

Joe Biden visszalépése után egyik fő szövetségesét veszítette el Olaf Scholz

A német pártok nagy része Joe Bident pártolta az amerikai elnökválasztási kampányban, az elnök visszalépése azonban új helyzetet teremtett. Az AfD szerint viszont Kamala Harris ajánlásával Joe Biden Donald Trumpnak tett "óriási szívességet".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.23. kedd, 18:00
Haranghy Csaba
a Nemzeti Vízművek Zrt. vezérigazgatója
Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Nagyot mentek ma az amerikai tech papírok

Vasárnap Joe Biden bejelentette, hogy visszalép a 2024-es amerikai elnökválasztástól. A befektetők és piaci elemzők véleménye egyelőre megoszlik arról, hogy milyen hatással lesz ez a döntés a piacokra. Ami viszont biztos, hogy az ázsiai piacokon vegyes hangulatban telt a kereskedés a váratlan kínai kamatvágást követően: a vezető indexek közül csak a Hang Seng tudott pluszban zárni. Ezt követően az európai tőzsdéken határozott emelkedést láthattunk, és a Nasdaq vezetésével az amerikai tőzsdék is felpattantak.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×