eur:
391.04
usd:
366.05
bux:
68142.02
2024. április 30. kedd Katalin, Kitti
Charlie (Horváth Károly) énekel Charlie 75 című koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2022. december 29-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Horváth Charlie nem áll le, hiába 75

Miniturnéja lesz.

Nyárindító hétvégi miniturnén vesz részt Charlie. A népszerű énekes pénteken Nagyváradon, szombaton Nyíregyházán, vasárnap pedig Debrecenben lép fel.

A 75 éves Horváth Charlie koncertsorozata egyfajta összegzése a fél évszázados életműnek - szerepel a szervezők által az MTI-hez eljuttatott ajánlóban.

A rock, a dzsessz, a blues, a soul és a funky zenében egyaránt otthonosan mozgó, jellegzetesen rekedtes hangú előadóművész a hatvanas évek végétől több formációban (Decca, Olympia, Generál, Tátrai Band) zenélt. Legsikeresebb zenekarához, a Tátrai Bandhez 1989-ben csatlakozott, tíz lemez készült együtt olyan slágerekkel, mint a New York, New York, a Küszöbön túl, az Utazás az ismeretlenbe, a Hajnali szél vagy a Titkos szerelem.

Szólókarrierjét 1994-től indította, és egyre-másra gyártotta a sikerdalokat: Jég dupla whiskyvel, Könnyű álmot hozzon az éj, Mindenki valakié, Nézz az ég felé. Legutóbbi lemeze a 2020-ban megjelent Mindenen túl.

Charlie június 23-án pénteken este Romániában, a Nagyváradi várban a Szent László Napok keretében lép fel, másnap Nyíregyházán a Rózsakert Szabadtéri Színpadon, június 25-én vasárnap pedig Debrecenben a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon énekel. A sztárvendég Tóth Vera.

Címlapról ajánljuk
Nagy Sándor Gyula: latinos hiszti miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nagy Sándor Gyula: "latinos hiszti" miatt tűnt el négy napra a spanyol kormányfő

Nem mond le hivataláról Pedro Sánchez spanyol miniszterelnök, aki azt követően helyezte kilátásba távozását, hogy felesége ellen vizsgálat indult egy korrupciós ügyben. Nagy Sándor Gyula, a Budapesti Corvinus Egyetem egyetemi tanára szerint ez az ügy egy tízéves, a kormányfő és családja számára rendkívül megterhelő folyamat egyik állomása, ezért négy napra el is csendesedett az ország vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 29. 19:47
×
×
×
×