eur:
394.64
usd:
365.36
bux:
64831.02
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Nyitókép: Pexels.com

Jön Norah Jones!

Anna Netrebko, Norah Jones és mások a VeszprémFesten. Naptárakat elő, július közepéhez kell lapozni.

Alvaro Soler, Mariza, Anna Netrebko és Yusif Eyvazov, Joss Stone, valamint Norah Jones lép fel július 12. és 16. közt a huszadik VeszprémFest nagyszínpadán - jelentette be a fesztivál ügyvezető igazgatója csütörtökön Budapesten.

Mészáros Zoltán elmondta: július 12-én, szerdán a spanyol-német származású latin-pop világsztár Alvaro Soler érkezik Veszprémbe, 13-án csütörtökön, a világzenei napon a portugál fado-énekesnő, Mariza áll színpadra.

Ismét operakoncert várja a VeszprémFest közönségét július 14-én, pénteken. Az orosz operaszoprán, Anna Netrebko és férje, az azerbajdzsáni Yusif Eyvazov Verdi-operaesttel készül, amelyben a Magyar Állami Operaház művészei közreműködnek.

A hétvégén, július 15-én, szombaton Joss Stone brit soul-énekesnő tér vissza Veszprémbe, július 16-án vasárnap, a zárónapon pedig az amerikai Norah Jones lép fel, aki először ad koncertet Magyarországon.

A jezsuita templomkertben a fesztivál hetében szerdától szombatig Rost Andrea operaénekesnő négy különböző tematikájú esttel várja a közönséget.

A sajtótájékoztatón Rost Andrea elmondta: szerdán Lukács Miklós cimbalomművésszel áll színpadra, csütörtökön növendékeivel adja elő a Figaro házasságát, pénteken Gálffi Lászlóval A díva és a férfiak címmel népszerű áriákat énekel rövid párbeszédekkel és monológokkal, szombaton pedig a Hot Jazz Banddel Bényei Tamás vezetésével gyermek- és fiatal kora könnyűzenei slágereit adja elő.

Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter a VeszprémFestet méltatva kiemelte: az európai kulturális térben kitüntetett jelentősége van a fesztiváloknak, amelyek a közös nyelvet jelentik a zene és a tánc révén egy soknyelvű, soknemzetiségű kontinensen.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Mi mozgatja ma a tőzsdéket?

Reggel Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés, ezt követően pedig Európában vegyes, Amerikában pedig mínuszos nyitásra van kilátás. Ami a gazdasági eseményeket illeti, ma a magyar bérstatisztikákat is megismerjük a KSH jóvoltából, illetve demográfiai statisztikákat is közzétesz a hivatal. A szálláshelyek forgalmát is ismerteti a szervezet. Érkeznek az amerikai folyamatban levő lakáseladások, de ennél fontosabb, hogy az USA-ban az 5 éves inflációs várakozásokat is közzéteszik. Legutóbb növekedtek a várakozások, ami semmiképp nem jó hír a Fed számára.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×