eur:
393.85
usd:
367.98
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Taylor Swift amerikai énekesnő érkezik a Time 100 gálára New Yorkban 2019. április 23-án. Az estélyt a Time magazin a világ 100 legbefolyásosabb emberét bemutató válogatásának tiszteletére rendezték.
Nyitókép: MTI/EPA/Justin Lane

Taylor Swift tarolt az MTV díjkiosztóján

Négy kitüntetést is elvitt az amerikai énekesnő az MTV EMA díjaiból.

Az amerikai énekesnőt hét kategóriában jelölték a díjra, végül a legjobb popénekes, a legjobb előadó, zenés videó (All Too Well) és hosszú zenei klip elismerését kapta meg. Swift, akinek Midnights című albuma a közelmúltban jelent meg, meglepetésre személyesen vette át a díjakat. A színpadra lépve elmondta: csak a rajongóinak köszönhet mindent.

Az MTV EMA díjátadójának házigazdája Rita Ora és Taika Waititi volt.

A düsseldorfi gálát David Guetta és Bebe Rexha közös előadása, az I'm Good (Blue) nyitotta meg. A Will of the People című számával ezt követően a Muse lépett fel, amely az estén a legjobb rock kategória díját szerezte meg. Az együttes a trófeát az ukránoknak és az iráni nőknek ajánlotta.

Három kategóriában győzött távollétében Nicki Minaj, aki a legjobb dal és hiphopszám díját is megkapta.

Harry Styles, aki amerikai turnéja miatt nem volt jelen, a legjobb élő fellépés, valamint a legjobb angol és ír előadó díját szerezte meg.

Az estén nagy sikert aratott az ukrán Kalus együttes fellépése is, akik májusban az Eurovíziós Dalfesztivált is megnyerték. Az együttes frontembere, Oleg Pszjuk elmondta: nagyon fontosnak tartják, hogy hangot adjanak az ukránoknak, fellépéseikkel felhívják a figyelmet Ukrajnára, az ukrán kultúrára, a háború elleni küzdelmükre.

A gála előadói között volt még mások mellett a OneRepublic I Ain't Worried című számával, amelyhez Tom Cruise Top Gun: Maverick című produkciójának egy rövid videorészletét is sikerült megszerezniük.

Az MTV EMA díjait 17 - női és férfi előadókat nem különválasztó - kategóriában a rajongók szavazatai alapján osztották ki. A PSD Bank Dome-ban megrendezett díjátadó közvetítését több mint 170 országban láthatja majd a közönség.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×