eur:
394.88
usd:
370.48
bux:
65195.84
2024. április 19. péntek Emma
Balázs Péter színművész, rendező, a Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója 2019. június 27-én.
Nyitókép: MTI/Bruzák Noémi

Orbán Viktor közös fotóval köszönt el barátjától és bajtársától

A miniszterelnök Balázs Pétert, a Szolnoki Szigligeti Színházat 2007 óta vezető igazgatót búcsúztatta posztjában.

„Népszínház a Tisza partján. Balázs Péter pályafutását a színikritikusok, de legfőképp a közönség már díjazta. Nekem annyi feladatom maradt hát drága barátom, hogy bajtársként köszönetet mondjak az elmúlt évek munkájáért, sok erőt es jó egészséget kívánjak Neked” – írta a színész-színházigazgatóval közös fotója alá a miniszterelnök Facebook-posztjában.

Az MTI azt írja, elbúcsúztatták Balázs Pétert, a Szolnoki Szigligeti Színházat 2007 óta vezető igazgatót a teátrum évadzáró társulati ülésén. A Szolnoki Szigligeti Színház igazgatója július 1-től Barabás Botond Jászai Mari-díjas színművész lesz.

Balázs Péter az ülésen arról beszélt, hogy hatalmas, mindennapos erőfeszítések árán a lehető legjobban sikerült átvészelni a pandémia időszakát, ezért köszönetet mondott mindenkinek. Elmondta: a bérleteseknek lejátszották az előadásokat online formában, ünnepi műsoraikkal a város kulturális életének megkerülhetetlen intézményévé váltak, a művészeket megkedvelte a közönség. A száz százalékot meghaladó nézőszám, a telt házas bemutatók magukért beszélnek, a bérletek minden évben elkeltek.

Balázs Péter átadta a Szigligeti-díjakat, amelyet idén

  • Barabás Nóra marketing- és sajtóvezető, valamint
  • Kerekes Zsolt gépkocsivezető

kapott.

A beszédek után Balázs Péter munkásságának, színészi szerepeinek részleteit bemutató filmet vetítettek le a jelenlevőknek, majd a színház társulata meglepetésként énekes, zenés előadással köszönt el Balázs Pétertől.

A kormányfő bejegyzése:

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×