eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Harry sussexi herceg, a brit trónörökös, a walesi herceg másodszülött fia a londoni királyi rezidencia, a Buckingham-palota kertjébe érkeznek, ahol a ligarögbi-világbajnokságon részt vevő országok kéviselőit és egy helyi iskola ligarögbicsapatát fogadja a palotában tartott sorsolás előtt, 2020. január 16-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Neil Hall

Harry herceg mégsem maradt a királynő köszöntésére

A sussexi herceg tavaly március óta a napokban most először találkozott újra családjával.

Harry herceg mégsem maradt Angliában II. Erzsébet születésnapi ünnepségén. A Daily Mail információi szerint a 36 éves herceg visszatért a kaliforniai Montecitóba, hogy várandós feleségével, Meghan Markle-lel és gyermekükkel, Archie-val lehessen. A lap fotókat is közölt az autóról, amely a Los Angeles-i repülőtérről otthonába szállította a herceget – írja az Index.

Harry 2020 márciusa óta most először találkozott újra a családtagjaival, akikkel a komoly visszhangot kiváltó, Oprah Winfrey-nek adott interjújuk után romlott meg drámaian a viszonya. A családjával hónapok óta kommunikációs háborút vívó sussexi herceg nagyapja, Fülöp temetése miatt érkezett Nagy-Britanniába.

Erzsébet királynő egyébként ma, április 21-én ünnepli 95. születésnapját. A királyi család hivatalos Instagram-oldala szerint a windsori kastélyban tölti a napot férjét gyászolva.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

The Royal Family (@theroyalfamily) által megosztott bejegyzés

Nincs több corgi, vagy mégis?

A Hvg.hu arra is kitért: az uralkodó, bár korábban megfogadta, hogy nem lesz több corgija, nemrégiben mégis két kutyakölyköt kapott fiától. András yorki herceg így szerette volna felvidítani a királynőt, amikor Fülöp herceg kórházban volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×