eur:
395.3
usd:
366.56
bux:
65159.47
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
A Színház- és Filmművészeti Egyetem, valamint az Uránia Nemzeti Filmszínház szecessziós-mór stílusú épülete VIII. kerületi Rákóczi út 21-ben. 1895-ben épült Schmahl Henrik tervei alapján.  MTVA/Bizományosi: Róka László  *************************** Kedves Felhasználó!
Nyitókép: MTVA/Bizományosi: Róka László

Vidnyánszky Attila találkozik a Színművészeti lemondott vezetőivel

Az egyetemet fenntartó alapítvány kuratóriumi elnöke kezdeményezte a találkozót.

Az egyetem vezetése az első pillanattól nem akart tárgyalni a kuratóriummal az együttműködésről – mondta Vidnyánszky Attila, az Színház- és Filmművészeti Egyetemet működtető alapítvány kuratóriumi elnöke az ATV-ben, az egyetem vezetése kimentette magát az ITM által javasolt tárgyalás alól, a diákok pedig ultimátumot adtak.

A kuratórium elnöke elmondta: az egyetem vezetése és a diákok egy része által kifogásolt SZMSZ szabályszerűen jött létre, az SZFE-n nem diktatúra van, hanem kényszerhelyzet teremtődik a párbeszédre. Vidnyánszky Attila úgy látja, lehetőség van a megegyezésre az egyetem jövőjéről, ezért hivatalos levélben jelezte, hogy találkozni akar Upor László rektorhelyettessel, és reméli, összejön a találkozó.

Az egyetem felmondási idejét töltő vezetősége úgy döntött, hogy felelőssége részt venni ezen a találkozón – írja a szinhaz.online.

Upor Lászlót Németh Gábor és Bagossy László kíséri el, és ragaszkodik ahhoz, hogy a beszélgetést változatlan, visszaidézésre alkalmas módon rögzítsék.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×