INFORÁDIÓ 
2019. január 22. kedd
Artúr, Vince

diószegi józsef

napi.hu

világgazdaság

korányi g. tamás

Visszaemlékezés: Diószegi József alapember volt

Visszaemlékezés: Diószegi József alapember volt

InfoRádió

Hosszan tartó súlyos betegség után 59 évesen elhunyt Diószegi József, a Világgazdaság főmunkatársa. Az InfoRádióban Korány G. Tamás, a Napi.hu tiszteletbeli főszerkesztője emlékezett a volt kollégára, aki az InfoRádió gazdasági műsorainak is rendszeres vendége volt.

Diószegi József újságírói pályáját a Köznevelés című folyóiratnál kezdte, külső munkatársa volt a Magyar Rádiónak és a Figyelőnek. 1995-től dolgozott a Napi Gazdaságnál, ahol kétszer is megválasztották az év újságírójának. A Világgazdasághoz 2015-ben csatlakozott. Számos szakmai kitüntetéssel ismerték el munkáját.

"Húsz évig dolgoztam vele, ezalatt nagyon megszerettük, annál is inkább, mert nagyon szerény, nagyon nagy tudású, visszafogott, segítőkész, szerényen dolgozó kollégája, ugyanakkor alapembere volt a Világgazdaságnak és a Napi.hu-nak. Közlekedés, informatika, médiapiac, energetika - sokféle területtel foglalkozott, és bármilyen ügyben kértünk tőle segítséget, mindig szívesen segített és jól írt. Nagy űrt hagy maga után, nemcsak számunkra, hanem az olvasók számára is".

Kapcsolódó hang

Korányi G. Tamás, a Napi.hu tiszteletbeli főszerkesztője Diószegi Józsefről
 


A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
 
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018