eur:
393.76
usd:
367.89
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György
Wunderlich József (j) Boka és Vecsei Miklós (b)  Nemecsek szerepében a Molnár Ferenc A Pál utcai fiúk című regényéből Dés László - Geszti Péter - Grecsó Krisztián által írt azonos című musical próbáján a Vígszínházban 2016. október 28-án. A darabot október 29-én mutatják be Marton László rendezésében.
Nyitókép: Kallos Bea

Baleset történt a Vígszínház előadásán

Elmarad a Vígszínházban hétfőn A Pál utcai fiúk előadása, mert csütörtök este a színpadon balesetet szenvedett az egyik főszereplő, Wunderlich József.

A Vígszínház csütörtök esti A Pál utcai fiúk-előadása közben sérült meg a Bokát játszó Wunderlich József. A nézők a színház Facebook-oldalán azt írják, hogy beszakadt alatta a díszlet egyik farakása. Az egyik szemtanú azt írja, hogy "brutális élmény volt a megfagyott levegő és amikor kiderült, hogy nincs baja és felrobbant a nézőtér". Többen kiemelik, hogy a néhány percnyi sokk után sérülten is végigcsinálta a színész a teljes előadást.

"Borzasztó volt az a pár másodperc amíg nem tudtuk mi van vele!" - írja az egyik néző.

A Vígszínház a Facebook-oldalán közölte, hogy Wunderlich József A Pál utcai fiúk című előadás alatt sérülést szenvedett. Az április 23-án 19 órára meghirdetett A Pál utcai fiúk című előadás elmarad, a jegyek a május 19-i 11 órai előadásra érvényesek vagy visszaválthatók.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×