eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita

Új rendezője lesz a Star Wars 9-nek

Nincs rendezője a Star Wars 9. epizódjának, mert Colin Trevorrow és a stúdió útjai nézetkülönbségek miatt elváltak - jelentette be a Lucasfilm.

A két félnek eltérő elképelései voltak a projektről a stúdió közleménye szerint.

A Jurassic World rendezője jó ideje dolgozott már az űreposz kilencedik részén: hivatalosan 2015 augusztusában jelentették be, hogy ő irányítja a munkát, valamint a forgatókönyvnek is társszerzője lesz.

Ez a rész lesz a záró fejezete a harmadik trilógiának, amely J.J. Abrams Star Wars: Az ébredő Erőjével kezdődött 2015-ben és idén decemberben folytatódik Rian Johnson Star Wars: Az utolsó Jedik című alkotásával.

A bejelentés nem tért ki arra, hogy a szakítás befolyásolja-e a 9. epizód tervezett 2019. májusi bemutatóját. A forgatást jövőre kezdenék.

Nem ez az első rendezőváltás a franchise történetében: idén a stúdió szakított a Han Solóról szóló különálló film rendezőivel, Phil Lorddal és Christopher Millerrel, helyettük Ron Howardot szerződtették.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Olyan fegyvert kap Ukrajna, ami elképzelhetetlen lett volna a háború előtt: ez lehet a legveszélyesebb eszköz Kijev arzenáljában

Amikor Oroszország megindította az Ukrajna elleni inváziót, Moszkva egyik elsődleges célja a megtámadott ország „demilitarizációja” volt; eddig nagyon úgy fest, hogy ez a dolog a visszájára sült el. Nem csupán arról van szó, hogy a NATO eddig gigantikus mennyiségű nehézfegyvert küldött Ukrajnának, de olyan technikai eszközöket is megkapott Kijev, melyekről korábban még csak álmodni sem mert az ukrán vezetés, ékes példája ennek az MGM-140 ATACMS harcászati ballisztikus rakétarendszer. Egy olyan technikai eszközről van szó, amely, bár abszolút nem nevezhető „háborúdöntő csodafegyvernek”, biztos megnehezíti majd az orosz haderő dolgát az általuk „különleges műveletnek” hívott invázió során.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×