eur:
394.39
usd:
370.22
bux:
65045.06
2024. április 19. péntek Emma

Koncert közben levonult a színpadról a sztárénekes

Liam Gallagher, az Oasis volt énekes négy szám után félbeszakította koncertjét, és távozott a színpadról a Lollapalooza fesztivál nyitónapján, helyi idő szerint csütörtök este - tudósított a Chicago Tribune.

Gallaghernek a chicagói Grant Parkban rendezett eseményen egy órán át kellett volna zenélnie, ám húsz perc után minden magyarázat nélkül abbahagyta a műsort, és távozott.

A 44 éves brit énekes nem sokkal később, amikor a koncertjének eredetileg be kellett volna fejeződnie,

a Twitteren kért bocsánatot.

"Elnézést kérek azoktól, akik eljöttek a chicagói bulira, tegnap nehéz koncertem volt, tönkretette a hangomat" - írta a mikroblogon.

Az előző esti buli a Lollapalooza egyik hivatalos előestje volt a Park West nevű kis klubban, a város északi részén. Gallagher 13 számot adott elő, köztük régi Oasis-dalokat is, de a legtöbb októberben megjelenő új albumáról szólt.

A Lollapalooza fesztivál, ahol idén fellép többek között a brit Muse és az új-zélandi Lorde, vasárnapig tart. A népszerű zenei eseményt 1991-ben hívták életre, azóta - kis szünettel 1997 és 2003 között - évente megrendezik.

2010-ben utazó fesztiválként az Egyesült Államokon kívül is bemutatkozott, Európába 2014-ben érkezett, a berlini Tempelhof repülőtéren tartották. Idén július végén Párizsban is rendeztek Lollapaloozát.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×