INFORÁDIÓ
2022. szeptember 27. kedd
Adalbert

kolompos

tábor

gyerek

Egy hét sülve-főve a Kolompos együttessel - családi tábor sok zenével

Infostart

A gyermekkel való értékes együttlétre, játékra és kulturális kalandokra ad lehetőséget a 14. alkalommal Szerencsen, a Rákóczi-vár területén megrendezett Kolompos Családi Tábor június 19-25-között - mondta el az InfoRádiónak Nagy Zoltán, a Kolompos Együttes vezetője.

A Kolompos tábor különlegessége, hogy ide nem csak a gyermekeket, hanem az egész családot várják - mutatott rá a Kolompos Együttes vezetője.  

"A cél az, hogy együtt legyünk, mert nem csak az fontos számunkra, hogy a muzsikánkat és a táncokat megismerjék, hanem igenis együtt játszhassanak a családok" - hangsúlyozta Nagy Zoltán.  

Mint fogalmazott, egyfajta ismeretterjesztés, amit csinálnak: a gyermekdalokon keresztül a felnőttekkel is igyekeznek megszerettetni a népzenét.

Elmondta, hogy mivel a féléves korú gyermekektől egészen a nagymamákig terjedő korosztály érdeklődik a programjaik iránt, előbb-utóbb az egész családokkal összeismerkednek.

A táborba is közös nyaralásra várják a családokat,

minden korosztály számára kínálnak érdekességeket. 

A legkisebbeket a Tipegő-topogóra várják, ami egy zenés, játékos baba-mama foglalkozás Kaszás Villő vezetésével.

A nagyobbak számára indul a Kiscsikó tánctanoda, valamint a mulatságokon mindig lesz tánctanítás a felnőttek számára is.

Mivel a tábor Tokajhegyalján, az egyik legszebb borvidéken terül el, a felnőttek számára pincelátogatást is szoktak szervezni, az apukáknak külön esti focimeccseket rendeznek.

Idén lesz sárkányeregetés is: a sárkányokat a családoknak közösen kell elkészíteniük és közösen gyakorolják majd a régi játékot is.

A tábortüzes esték szintén minden korosztálynak szólnak, miként a művelődési házas mulatságok is mindenki számára vonzóak.

Kapcsolódó hang

Egy hét sülve-főve a Kolompos együttessel - családi tábor sok zenével
 
A címlapról ajánljuk

×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018