eur:
392.63
usd:
366.46
bux:
66796.85
2024. április 26. péntek Ervin

Egy hét sülve-főve a Kolompos együttessel - családi tábor sok zenével

A gyermekkel való értékes együttlétre, játékra és kulturális kalandokra ad lehetőséget a 14. alkalommal Szerencsen, a Rákóczi-vár területén megrendezett Kolompos Családi Tábor június 19-25-között - mondta el az InfoRádiónak Nagy Zoltán, a Kolompos Együttes vezetője.

A Kolompos tábor különlegessége, hogy ide nem csak a gyermekeket, hanem az egész családot várják - mutatott rá a Kolompos Együttes vezetője.  

"A cél az, hogy együtt legyünk, mert nem csak az fontos számunkra, hogy a muzsikánkat és a táncokat megismerjék, hanem igenis együtt játszhassanak a családok" - hangsúlyozta Nagy Zoltán.  

Mint fogalmazott, egyfajta ismeretterjesztés, amit csinálnak: a gyermekdalokon keresztül a felnőttekkel is igyekeznek megszerettetni a népzenét.

Elmondta, hogy mivel a féléves korú gyermekektől egészen a nagymamákig terjedő korosztály érdeklődik a programjaik iránt, előbb-utóbb az egész családokkal összeismerkednek.

A táborba is közös nyaralásra várják a családokat,

minden korosztály számára kínálnak érdekességeket. 

A legkisebbeket a Tipegő-topogóra várják, ami egy zenés, játékos baba-mama foglalkozás Kaszás Villő vezetésével.

A nagyobbak számára indul a Kiscsikó tánctanoda, valamint a mulatságokon mindig lesz tánctanítás a felnőttek számára is.

Mivel a tábor Tokajhegyalján, az egyik legszebb borvidéken terül el, a felnőttek számára pincelátogatást is szoktak szervezni, az apukáknak külön esti focimeccseket rendeznek.

Idén lesz sárkányeregetés is: a sárkányokat a családoknak közösen kell elkészíteniük és közösen gyakorolják majd a régi játékot is.

A tábortüzes esték szintén minden korosztálynak szólnak, miként a művelődési házas mulatságok is mindenki számára vonzóak.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Száz éve nem látott pusztítást végzett a fagy a cseh gyümölcsösökben

Az elmúlt száz év legnagyobb gyümölcskáráról számolnak be a cseh gyümölcstermesztők. A károkat az elmúlt napok fagyos időjárása okozta. A cseh agrárminisztérium pénzügyi támogatást ígér a gyümölcstermesztőknek. Néhányan elvesztették a teljes termésüket. A gyümölcstermesztők szövetsége szerint a kár már meghaladja a 40 millió eurót.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×