eur:
395.21
usd:
366.69
bux:
65143.66
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Így láthatjuk Carrie Fishert az új Star Warsban

Carrie Fisher tavaly decemberben bekövetkezett halála miatt nem kellett változtatni a Star Wars soron következő epizódján - mondta el Bob Iger, a Disney stúdió főnöke.

Fisher minden jelenetét leforgatta Leia hercegnő szerepében aThe Last Jedi (Az utolsó jedi) című nyolcadik Star Wars-filmben, mielőtt szívinfarktust kapott volna, amely a halálához vezetett.

Iger egy konferencián beszélt erről a Dél-kaliforniai Egyetemen. Arról is beszámolt, hogy Fisher az egész filmben jelen van, és alakítását úgy hagyták a jelenetekben, ahogy fel lett véve. Hozzátette:

a Disneynél már azzal foglalkoznak, hogyan folytatódnak a következő másfél évtizedben a Star Wars-filmek.

A stúdiófőnök elárulta, hogy egy újabb évvel meghosszabbították a szerződését a Disneynél, amelytől korábbi hírek szerint 2018-ban vált volna meg, hogy elég idő legyen az utódjának megtalálására.

A Star Wars: Az utolsó jedi 2017 decemberében debütál a magyar mozikban.

Címlapról ajánljuk
Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?
Elemzés

Mi vezetett a németországi Zöldek zuhanórepüléséhez?

Egyre csökken a németországi Zöldek párt támogatottsága, öt év alatt több mint duplájára, 25-ről 56 százalékra nőtt azok száma, akik semennyire sem tudnak azonosulni a párttal, ezzel Németország egyik leginkább elutasított politikai tömörülésévé vált. A háttérben a zöldítés, a kormány energiapolitikája áll - mondta az InfoRádióban Dobrowiecki Péter, a Mathias Corvinus Collegium Magyar-Német Intézetének kutatási vezetője.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×