eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Nagy-Kálózy Eszter: Olyanért kapok díjat, ami folyamatos örömet okoz

Nagy-Kálózy Eszter: "Olyanért kapok díjat, ami folyamatos örömet okoz"

Zavarba ejtik a díjak - nyilatkozta az InfoRádiónak a Kossuth-díj átvétele után Nagy-Kálózy Eszter. A színművész azért érzi így, mert hivatását amúgy is folyamatos örömként éli meg.

A nemzeti ünnepen Kossuth-díjat vehetett át Nagy-Kálózy Eszter.  Páratlanul gazdag és sokszínű, a naivaszerepektől a legjelentősebb drámai hősnőkig terjedő, nagyívű színpadi, illetve számos felejthetetlen alakítást magába foglaló mozifilmes pályája, valamint jelentős szinkronszínészi tevékenysége elismeréseként - szólt az indoklás.

Nagy-Kálózy Eszter: Olyanért kapok díjat, ami folyamatos örömet okoz

„Ez egy összegzése nyilván az eddig elért sikereknek.

Boldogság. Nagyon jólesik.”

Nagy-Kálózy Eszter elárulta, nagyon szereti nézni a kollégáit, próba közben is figyel, érdekli, ki hogyan dolgozik és gondolkozik.

„Hozzátartozik a színház varázsához, hogy hogyan születik meg egy-egy előadás.”

Zavarban van a díjaktól, mert az a hivatás, amit kapott, választhatott, folyamatos örömet okoz számára – mondta Nagy-Kálózy Eszter.

„Igazán ezt szeretem csinálni. Olyanért kapok díjat, ami nekem folyamatos örömet okoz. Vannak persze nehéz időszakok, amikor az ember gyötrődik és a beletett munka nem térül meg, de nagyon sok örömöt és sikert kaptam ettől a pályától.”

A Kossuth-díjas színművész elmondta, annak is örül, hogy a környezete boldog és megköszönik, amit kaptak egy-egy alakítástól. Azt pedig fölfoghatatlannak nevezte, amit a díj után, vélhetően, kapni fog.

„Folyamatos öröm és mosoly lesz az arcomon, amikor gratulációkat, sms-eket kapok.”

Nagy-Kálózy Eszter: Olyanért kapok díjat, ami folyamatos örömet okoz

A Nemzeti Színházban most bemutatott darab, Az Úr komédiásai munkálatai után Nagy-Kálózy Eszter vidékre megy dolgozni, játszik egy kisfilmben, jövőre pedig sok minden vár a Kossuth-díjas színművészre.

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×