eur:
393.5
usd:
364.48
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ez történt Putyin és Juncker négyszemközti megbeszélésén

Az Oroszország és az Európai Unió közötti csúcsszintű párbeszéd felújításáról és energetikai kérdésekről tárgyalt egymással Vlagyimir Putyin orosz államfő és Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, a szankciók eltörlésének kérdése nem szerepelt a napirenden - közölte csütörtökön Vlagyimir Csizsov, az EU mellett működő orosz diplomáciai képviselet vezetője.

"A szankciók témáját nem vitatták meg, a szankciók nem képezik Oroszország és az EU párbeszédének témáját. Mi nem vitatjuk meg ezt a problémát, amelynek létrehozásához Oroszországnak semmi köze" - jelentette ki Csizsov.

Az orosz diplomata szerint Putyin és Juncker négyszemközti megbeszélésén szó esett az orosz-EU csúcstalálkozók gyakorlatának felújításáról.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×