INFORÁDIÓ
2022. szeptember 26. hétfő
Jusztina, Pál

jean-claude juncker

2019.11.29. 16:50

Juncker elárulta, mitől szakad meg a szíve

Az Európai Bizottság elnökének lenni nem könnyű feladat. Csak egy tanácsot adok Ursula von der Leyennek, az Európai Bizottság hamarosan hivatalba lépő új elnökének: gondoskodjon Európáról - mondta Jean-Claude Juncker, az uniós bizottság leköszönő elnöke brüsszeli sajtóértekezletén.
2019.11.22. 16:15

Juncker hamarosan visszatérhet

Sikeres műtétjét követően jövő héten folytatja munkáját Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke - közölte a brüsszeli testület egyik szóvivője pénteken.
2019.10.31. 15:56

Műtétre szorul Jean-Claude Juncker

Értágulat miatt műtétet hajtanak végre november 11-én Jean-Claude Junckeren, az Európai Bizottság leköszönő elnökén - közölte csütörtökön a testület szóvivője.
2019.10.22. 12:07

Juncker: legalább tükörbe tudunk nézni

Mindent megtett az Európai Unió annak érdekében, hogy biztosítsa az Egyesült Királyság rendezett kiválását, a döntés most a brit törvényhozáson múlik - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke.
2019.09.20. 07:17

Juncker optimista, de mások ködösítésről beszélnek

Alkut lehet kötni, meg fog valósulni a brexit – ezt mondta Jean-Claude Junkcer, az Európai Bizottság elnöke. Arról is beszélt, hogy bizonyos feltételek mellett mellőzni lehet az ír határgaranciát. Közben Londonban figyelmeztették a munkáspárti képviselőket: ne szavazzák meg a kormány és az EU brexitalkuját.
2019.09.18. 10:46

Juncker figyelmeztet, egyre közelebb a megállapodás nélküli brexit

Brit álláspont szerint Nagy-Britannia mindenképpen, megállapodással vagy a nélkül, de ki fog lépni az Európai Unióból, amely az jelenti, hogy az Egyesült Királyság uniós tagságának megállapodás nélküli megszűnése, a rendezetlen brexit sohasem volt ennyire valószínű - jelentette ki Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke Strasbourgban.
2019.09.16. 18:47

Johnson már látja a megegyezés körvonalait

Boris Johnson brit miniszterelnök szerint van esély új megállapodásra a brit EU-tagság megszűnésének feltételrendszeréről, de ebben nem szerepelhet a jelenlegi tartalékmegoldás - backstop -, amely az ír-északír határon hosszú évek óta nem létező fizikai ellenőrzés újbóli bevezetésének elkerülését célozza.
2019.09.16. 15:23

Johnson nem tudott kifőzni semmi újat

Szenvedélyesen hisz az alku lehetőségében, de nem akarja az ír határgaranciát a brit kormányfő. Boris Johnson megválasztása óta most először találkozott Jean-Claude Junkcerrel, az Európai Bizottság elnökével. Uniós források szerint túlzás, hogy előreléptek volna a felek.
2019.08.23. 17:33

Jean-Claude Juncker ismét munkába áll

Sikeres műtétjét követően jövő héten folytatja munkáját az Európai Bizottság elnöke - közölte a brüsszeli testület egyik szóvivője pénteken.
2019.07.25. 21:57

Az EU szerint már minden késő brexitügyben

Az Európai Unió vezetői bezárták a kaput bárminemű további brexittárgyalás lehetősége előtt. Mostantól már csak meghallgatás és elemzés lehetséges.
2019.06.12. 16:48

Jean-Claude Juncker: mindenki ért angolul, de senki sem érti az angolokat

Ne számítsanak rá, hogy újra lehet tárgyalni a brexitet – ezt üzente Brüsszelből a leendő brit konzervatív pártvezérnek is miniszterelnöknek az EU Bizottság vezetője. Jean-Claude Juncker egy interjúban azt mondta: mindegy, ki lép Theresa May helyére, csak a jelenlegi válási egyezmény marad az asztalon.
2019.05.24. 14:00

Így reagált Juncker a brit kormányfő távozására

Theresa May brit miniszterelnök lemondása nem változtat az Európai Unió és tagországai által elfogadott, Nagy-Britannia uniós tagságának megszűnéséről (Brexit) kialakított álláspontján, a kilépési megállapodást az unió érvényesnek tartja, bárki is legyen a szigetország új miniszterelnöke - jelentette ki Mina Andreeva, az Európai Bizottság egyik szóvivője.
2019.05.21. 16:35

Történelmi hibáról beszélt Juncker

A szociáldemokraták és a kereszténydemokraták közötti egységre szólított fel a radikális jobboldali formációkkal szemben Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke a héten esedékes európai parlamenti (EP-)választások előtt.
×
×

Iratkozzon fel hírlevelünkre

és nem marad le az Infostart legfontosabb híreiről.
FELIRATKOZOM
×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

Médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018