eur:
389.4
usd:
363.57
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

Legendás előadásokat nézhetnek meg újra a Hobo-rajongók

Látnokok, költők, csavargók címmel jelentette meg Földes László Hobo azt a válogatást, amely hét legendás előadást tartalmaz négy DVD-n, egy kötetben. A repertoáron József Attila mellett Jim Morrison és Allen Ginsberg is szerepel.

"Ezt a válogatást azoknak készítettük, akik szeretik a költészetet és a színházat. Legendás előadásokat hallgathatnak és nézhetnek meg újra" - mondta az InfoRádiónak Földes László a 2010-es ünnepi könyvhéten. A Látnokok, költők, csavargók című gyűjteményes kiadvány négy DVD-jén többek között Allen Ginsberg, Jim Morrison, Francois Villon és József Attila műveit bemutató Hobo-előadások szerepelnek.

"Azoknak ajánlom a válogatást, akiknek nincs ideje vagy türelme olvasni. Ezek a versek nem csupán elszórakoztatják és elgondolkodtatják az embert, ennél jóval többet nyújtanak. Az élet elviseléséhez adnak tanácsot" - mondta Földes László, aki jelenleg egy Pilinszky-lemezen dolgozik. "Engem Pilinszky János művei kivezetnek a Circus Hungaricus című nagylemezem keserű, szomorú, gúnyos állapotából. Egy kis reményt és hitet adnak, és nekem most erre van szükségem" - tette hozzá.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×