eur:
389.69
usd:
363.49
bux:
0
2024. május 2. csütörtök Zsigmond

A Gettómilliomos után James Bond jöhet

A Gettómilliomossal Oscar-díjat nyert Danny Boyle rendezheti a következő James Bond-filmet.

Alaposan megnőtt Danny Boyle ázsiója azzal, hogy a Gettómilliomos nyolc Oscar-díjat nyert másfél hete. Az 52 éves brit rendezőt a legújabb James Bond-film rendezésére kívánja felkérni a 007-es mozik jogtulajdonosa, az EON Productions.

Danny Boyle korábban kijelentette, nem vonzzák a nagy költségvetésű filmek, de várhatóan egy Bond-filmre ő sem tud majd nemet mondani.

Meggyőzheti a rendezőt az is, hogy újra együtt dolgozhat Callum McDougallal, akivel A part című filmet forgatták együtt, most pedig a 007-es mozi producere.

Danny Boyle a Gettómilliomos előtt olyan sikerfilmek rendezője volt, mint a Trainspotting és a 28 nappal később.

A 23., egyelőre cím nélküli Bond-filmet a tervek szerint 2011-ben mutatják be. Annyit tudni, hogy a 007-es szerepében ismét Daniel Craig tűnik majd fel, akinek ezen kívül még egy filmre van szerződése. A történet a Casino Royale és a Quantum csendje utáni időszakról szól majd.

Címlapról ajánljuk

Dobrev Klára a Ligetben: "fogd be a szádat, magyar dolgozó, mert különben kirúgunk, ezt üzeni Orbán Viktor kormánya"

Európai fizetéseket, európai nyugdíjat, európai egészségügyet, európai béreket sürgetett a Demokratikus Koalíció, az MSZP és a Párbeszéd európai parlamenti (EP-) listavezetője szerdán Budapesten. Dobrev Klára közölte, erős Európát akar, amely minden magyarra tud vigyázni, akkor is, ha a kormánnyal szemben kell megvédenie őket.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×