eur:
389.53
usd:
361.86
bux:
68002.24
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Hagyományaink - Nyár a Lánchídon

Július 7-én és 8-án Hagyományaink címmel rendezik meg a Nyár a Lánchídon eseménysorozat harmadik részét. Felvonul a magyar etno- és világzenei előadók színe-java, élő klasszikusnak számító nagyságok. A napindítót, és ezzel a lánchídi hangulat megalapozását - mint rendesen - az Agostones vonuló zenészei adják.

A pesti oldalon 7-én 11 órától mesejáték és táncház várja a gyerekeket, fél hatkor pedig a Fringe Fesztivál-díjas Borago Zenekar lép fel. A Clark Ádám téren Bognár Szilvia és zenekara ad koncertet.

A rendezvényen a különféle stílusú együttesek folyamatosan váltják egymást, a pesti oldalon a Csík Zenekar fél kilenckor kezd.

Vasárnap hasonlóan színes program várja a látogatókat. A Trottel Stereodream Experiance hangkísérletei után az estet a budai oldalon a már külföldön is elismert Zuboly Együttes zárja.

Ezzel párhuzamosan a Roosevelt téren az EtnoRom játszik fél kilenctől a színpadon. Az együttest a Kalyi Jagból ismert két világhírű énekes, Balog József és Künstler Ágnes alapította 2005-ben. Az Etnorom műsorában - a világon egyedülálló összeállításban és hangszerelésben - tüzes roma énekek és táncok szerepelnek.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 3. 17:50
×
×
×
×