eur:
395.27
usd:
365.52
bux:
73475.88
2024. július 30. kedd Judit, Xénia

Világsztárok érkeznek Budapestre

A Take Six együttes Feels good című lemezének világkörüli turnéján november 12-én érkezik Budapestre. A Budapest Kongresszusi Központban a nyolcszoros Grammy díjas együttes mellett a Cotton Club Singers is fellép.

A Take Six benne van a világ három legelismertebb, legjobb vokálcsoportjába - mondta el az InfoRádióban László Boldizsár. A Cotton Club Singers tagja hozzátette: egy teljesen új, egyedi hangot ütnek meg, világszinten.

A Take Six énekesei egy újkeresztény egyház tagjai, így a dalaikban, még a szerelmes dalokban is benne van a hitük.

László Boldizsár szerint ha valakinek van egy Take Six lemeze, és beül a koncertre, az olyan tisztán szól majd, mintha egy lemezt hallgatna.

A Cotton Club Singers előzenekarként közös produkciót is tervez a Take Six-el, de ha ez mégsem jönne létre, akkor is hatalmas élménnyel fog távozni mindenki - ígérte László Boldizsár.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Golovin Vlagyimir: felelőtlenek voltunk

A szövetségi kapitány és a játékosok szerint is elveszített egy pontot a női kézilabda-válogatott Angola ellen. A döntetlen okának a sok hibát és a fellazult védekezést tartják. A csapat csütörtökön a spanyolok ellen harcolhatja ki a továbbjutást a párizsi olimpián.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.31. szerda, 18:00
Feldman Zsolt
az Agrárminisztérium mezőgazdaságért és vidékfejlesztésért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×