eur:
389.3
usd:
362.72
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea
Nyitókép: Twitter/Breaking News

Ausztriában lezuhant egy kisrepülőgép, utasai meghaltak

A gép Csehországból indult.

Lezuhant egy kisrepülőgép szombaton a déli órákban Felső-Ausztria osztrák tartományban, a Kasberg-hegy térségében, a gép mind a négy utasa életét vesztette - közölte az osztrák rendőrség.

A hó megnehezítette a szerencsétlenül járt gép felkutatását Grünau im Almtal térségében. Csak mintegy kétórai keresés után találtak rá az első roncsdarabokra a sűrűn behavazott síterepen. További két órát vett igénybe, míg magát a repülőgéproncsot megtalálták. A négy utas már nem élt.

Az utasok kilétéről és a szerencsétlenség okáról a rendőrség nem adott tájékoztatást.

A légibalesetek nyomon követését rögzítő Aviation Safety Network platform közlése szerint egy egymotoros Rockwell Commander 112B típusú kisrepülőgépről van szó, amely a csehországi Príbramból indult, és az isztriai Medulinba tartott.

Címlapról ajánljuk
Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Mikor lesz végeredmény? Hány képviselőt küldhetünk Brüsszelbe? – minden, amit tudni kell az EP-választásról

Olaszországban csak 23 órakor zárnak majd be szavazókörök a június 9-ei európai parlamenti választáson, ezért addig egyetlen országban – így Magyarországon – sem hozzák nyilvánosságra a voksolás hivatalos eredményét. Június 6. és 9. között összesen 370 millió európai választópolgár döntheti el, hogy kik legyenek az Európai Parlament tagjai a következő öt évben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×