eur:
389.65
usd:
364.04
bux:
68210.67
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Izraelt támogató tüntetők a washingtoni National Mall emlékparkban  2023. november 14-én. A Hamász palesztin iszlamista szervezet fegyveresei október 7-én támadást indítottak Izrael ellen, az izraeli haderő pedig válaszul légi és szárazföldi hadműveleteket hajt végre a Gázai övezetben.
Nyitókép: MTI/AP/Mark Schiefelbein

Gyanús baleset történt Izrael tokiói nagykövetségénél

A japán rendőrség egyelőre még nem tisztázta, hogy véletlenül, vagy szándékosan történt az eset.

A tokiói izraeli nagykövetség előtt elhelyezett ideiglenes védőkerítésnek ütközött csütörtökön egy gépkocsi, melynek vezetőjét a rendőrség médiajelentések szerint őrizetbe vette.

Egyelőre nem tudni, hogy mi volt az autós indítéka, és hogy szándékosan hajtott-e bele a torlaszba. Tiltakozók az utóbbi időben gyakran tüntetnek a nagykövetség előtt Izrael gázai támadása ellen, ezért a rendőrség kordont vont az épület elé.

A japán rendőrség még nem nyilatkozott az ügyben.

Az ötvenes éveiben járó autóvezetőt, aki állítólag egy szélsőjobboldali csoport tagja, a helyszínen őrizetbe vették - jelentette az NHK japán műsorszóró és más médiaforrások.

A tokiói tűzoltóság közölte, hogy kivonult a helyszínre, miután arról értesítették, hogy egy személy megsérült. Médiajelentések szerint egy rendőrről van szó.

Címlapról ajánljuk

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×