eur:
389.15
usd:
363.49
bux:
68159.07
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b7), valamint Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök, Alexander De Croo belga miniszterelnök, Nikosz Hrisztodulidesz ciprusi elnök, Charles Michel, az Európai Tanács elnöke, Olaf Scholz német kancellár, Gitanas Nauseda litván elnök és Karl Nehammer osztrák kancellár (b-j) az Európai Unió stratégiai menetrendjéről szervezett konzultáció előtt Berlinben 2023. november 13-án.
Nyitókép: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

Berlinben tárgyal Orbán Viktor

A miniszterelnök a német fővárosban azon a konzultáción vesz részt, amelyet az Európai Tanács elnöke szervezett az Európai Unió stratégiai menetrendjéről.

A tanácskozáson Charles Michel meghívólevele szerint a spanyolországi Granadában lezajlott első véleménycserére építve folytatják az EU következő intézményi ciklusának prioritásairól szóló megbeszéléseket.

A berlini munkavacsorán Orbán Viktor miniszterelnökön kívül Olaf Scholz német kancellár valamint Görögország, Belgium, Ausztria, Litvánia és Ciprus állam- illetve kormányfője vesz részt.

Berlin, 2023. november 13.
A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Gitanas Nauseda litván elnök, Nikosz Hrisztodulidesz ciprusi elnök, Orbán Viktor miniszterelnök, Alexander De Croo belga miniszterelnök, Karl Nehammer osztrák kancellár, Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök, Olaf Scholz német kancellár, Charles Michel, az Európai Tanács elnöke (körben b-j) az Európai Unió stratégiai menetrendjéről szervezett konzultáción Berlinben 2023. november 13-án.
MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
A képen Gitanas Nauseda litván elnök, Nikosz Hrisztodulidesz ciprusi elnök, Orbán Viktor miniszterelnök, Alexander De Croo belga miniszterelnök, Karl Nehammer osztrák kancellár, Kiriákosz Micotákisz görög miniszterelnök, Olaf Scholz német kancellár, Charles Michel, az Európai Tanács elnöke (körben b-j) az Európai Unió stratégiai menetrendjéről szervezett konzultáción Berlinben. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Címlapról ajánljuk
Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

Elindultak az ellenőrzések az egészségügyben: mást várnak a háziorvosok, és mást a kamara

A háziorvosok kollegiális vezetője, Békássy Szabolcs azt mondta az InfoRádióban, hogy a Belügyminisztérium által nemrég elrendelt ellenőrzések célja hosszú távon nem a bírságolás, hanem egy átfogó kép kialakítása az egészségügyi ellátórendszer humánerőforrás helyzetéről. A Magyar Orvosi Kamara főtitkára pedig arról beszélt, hogy főként financiális okai lehetnek a nem megfelelő hatékonyságú kórházi munkavégzésnek.

Továbbra is az InfoRádió szólhat a Budapest 88,1 MHz-es frekvencián

Egyedüli pályázóként az InfoRádió Kft. nyerte meg a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa (NMHH) által a Budapest 88,1 MHz-es frekvencia használatára kiírt rádiós pályázatot, így a médiaszolgáltató szeptember 1-je után is folytathatja működését – közölte a hatóság.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.02. csütörtök, 18:00
Könnyid László
a Magyar Turisztikai Ügynökség főigazgatója
Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat!

Szijjártó Péter: a NATO átlépte a vörös vonalat!

„A NATO átlépte a vörös vonalat!” – ezzel a címmel tett ki Facebook-oldalára rövid videót Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter. A bejelentkezés elsősorban a NATO által előkészített, 100 milliárd dolláros, Ukrajnának szánt támogatási csomagról szólt, melyet a katonai szövetség a következő 5 évre tervez elosztani.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×